Veegmachine huren

Wilt u een veegmachine huren om uw bedrijventerrein, weg of andere verharde oppervlakte schoon te maken? Bij Lansers Trio kunt u naast allerlei groot materieel voor grondverzet en transport ook een straatveegmachine huren voor de korte of lange termijn. Wilt u dus uw bedrijventerrein helemaal aan kant maken of heeft of moet de omgeving aan het einde van het project weer netjes schoongemaakt worden? Wij kunnen u een oplossing op maat bieden. Met de brede stalen borstels krijgt u haast alles op de weg schoon. Neem direct contact op met een specialist van Lansers Trio als u nog vragen heeft over de verhuur. Wilt u direct een offerte? Vraag deze hiernaast dan helemaal gratis aan!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Voordelen veegmachine huren

Een veegmachine huren is ideaal voor verschillende momenten waarbij u een groot oppervlak moet reinigen. De stalen borstels zijn stevig en grof, waardoor het allerlei soorten afval aankan. Of het nu nat afval of droog is, met onze veegwagens krijg je het van de straat! Het maakt daarbij ook niet veel uit waar je precies moet komen. Onze straatveegmachines zijn compact en bevatten brede borstels. In de meest lastige hoeken kun je dus nog steeds goed reinigen. Daarbij is de besturing ook erg simpel en zit u comfortabel in de machine.

Andere voordelen van een veegmachine huren bij Lansers Trio zijn dat u ze volledig aan kunt laten passen naar uw behoeften! Zo kunnen we verschillende soorten borstels toevoegen en kan er in sommige gevallen zelfs een waterrecycling systeem toegevoegd worden om het waterverbruik te verminderen. Wat voor u daarnaast ook fijn is, is dat u er geen onderhoud aan heeft. Huurt u een straatveegmachine op de korte termijn, dan hoeft u hier natuurlijk niet eens over na te denken. Maar heeft u de straatveger voor de lange termijn nodig, dan bieden we onderhoudscontracten waarbij we 24/7 beschikbaar zijn!

Service bus 1

Waar moet u op letten bij het huren van een veegmachine?

U kunt een veegmachine huren voor verschillende toepassingen. Bij Lansers Trio kunnen we hem volledig aanpassen naar uw behoeften. De breedte van de borstels is bijvoorbeeld een belangrijke overweging wanneer u grote oppervlaktes gaat vegen. Hoe breder de veegmachine namelijk is, hoe minder vaak u heen en weer hoeft te rijden. Daarnaast is de grootte van de opvangbak natuurlijk van belang. Hoe kleiner de opvangbak of hoe vervuilder het oppervlak, hoe vaker u de bak zal moeten legen. Ook hierbij denken we graag met u mee om zo de perfecte straatveegmachine voor uw project samen te stellen.

Direct uw straatveegmachine huren bij Lansers Trio

Lansers Trio is uw partner voor het huren van machines. Wij beschikken over een breed eigen machinepark, waardoor we altijd een oplossing voor uw situatie klaar hebben staan, zowel voor de korte als voor de lange termijn. Bij langere termijn huur kunnen we ook onderhoud voor u plegen en staan we 24/7 voor u klaar om problemen met de machines op te lossen, mocht dit nodig zijn.

Het enige wat u hoeft te doen voor een betrouwbare straatveegmachine voor uw project is contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch, maar u kunt ook eenvoudig naar het contactformulier op de website navigeren. Wij komen vervolgens binnen 24 uur met een voorstel en een offerte op maat voor een veegmachine. Uiteraard is het ook mogelijk om meteen meerdere machines te huren. Neem dus snel contact op of vraag gelijk een gratis offerte aan. Dan zorgen wij ervoor dat u spoedig een veegmachine op maat hebt!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.