Straatveegmachine huren

Wilt u een veegmachine huren om uw bedrijventerrein, weg of andere verharde oppervlakte schoon te maken? Bij Lansers Trio kunt u naast allerlei groot materieel voor grondverzet en transport ook een veegwagen huren voor de korte of lange termijn. Wilt u dus een keer het bedrijventerrein helemaal aan kant maken of heeft u voor andere werkzaamheden een straatveegmachine nodig? Wij kunnen voor u een oplossing op maat bieden. Of u nu een grote machine nodig heeft of alleen even snel een kleine, we staan voor u klaar met een oplossing op maat. Neem direct contact op of lees verder om te zien wat wij te bieden hebben.

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Huren met de service van Lansers Trio

Lansers Trio is uw partner voor het huren van machines en ander materieel in grondverzet en – transport. Wij beschikken over een breed eigen machinepark, waardoor we altijd een oplossing voor uw situatie klaar hebben staan, zowel voor de korte termijn als voor de lange termijn. U geeft door wat er moet gebeuren, bijvoorbeeld het parkeerterrein van uw bedrijf moet geveegd worden of het hele bedrijventerrein en wij komen met een passende oplossing. In dit geval waarschijnlijk een veegwagen. U kunt bij ons voor iedere termijn huren en bij een langere termijn kunnen we ook onderhoud voor u plegen en staan we 24/7 voor u klaar om problemen met de machines op te lossen, mocht dit nodig zijn.

De veegmachines van Lansers Trio

Bij ons kunt u betrouwbare straatveegmachines van het merk Ravo huren. Deze zijn uitgerust met een overdekte cabine en hebben borstels aan de voorkant en een groot opvangreservoir aan de achterzijde. Hier heeft u veel overzicht mee en kunt u eenvoudig overal mee komen waardoor uw bedrijventerrein tot in de verste hoeken geveegd kan worden. Wij hebben de Ravo 530, Ravo 530 ST en de Ravo Azura MC 210 in ons machinepark voor de verhuur. Deze kunnen we op korte termijn leveren zodat uw terrein er snel weer netjes bij ligt. Toch verhuren wij niet alleen veegmachines. Onze vloot bestaat behalve diverse kranen ook uit grondzeventransportbandentrommelzeven en wegdekreinigers. Meer weten? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren welke keuze u het beste kunt maken.

Kan iedereen zomaar een veegmachine besturen? Dat verschilt sterk per veegmachine. De ene machine heeft een kenteken en het andere niet. Daarom zijn voor de ene veegwagen wel certificaten en rijbewijzen vereist, maar voor andere machines niet. U kunt bij ons altijd aangeven welke certificaten u ter beschikking heeft of aangeven wat er moet gebeuren. Wij adviseren u graag over wat er aan papieren vereist is bij welke machine voor welke klus. Zo is er bijvoorbeeld veel minder nodig bij een kleine veegmachine op eigen terrein zonder derden erbij dan wanneer u gaat vegen op de openbare weg met een grote machine. Vraag dus een offerte aan en leg de situatie uit. Wij denken graag met u mee!

Waar moet u op letten bij het huren van een veegmachine?

Er bestaan verschillende veegmachines voor verschillende toepassingen. Wij hebben ze in verschillende breedtes en groottes. De breedte van de veegmachine is belangrijk om te weten wanneer u grote oppervlaktes gaat vegen. Hoe breder de veegmachine is, hoe minder vaak u heen en weer hoeft te rijden. Ook de snelheid van de machine maakt uit voor hoe snel de klus geklaard kan worden. Daarnaast is de grootte van de opvangbak natuurlijk van belang. Hoe kleiner de opvangbak of hoe vervuilder het oppervlak, hoe vaker u de bak zal moeten legen. Ook hierbij denken we graag met u mee om zo met de perfecte straatveegmachine voor uw project te komen.

Het enige wat u hoeft te doen voor een betrouwbare straatveegmachine voor uw project is contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch, maar u kunt ook eenvoudig naar het contactformulier op de website navigeren. Hier kunt u uitleggen wat de situatie is en wat u precies nodig hebt. Wij komen vervolgens binnen 24 uur met een voorstel en een offerte op maat voor een veegmachine. Geef ook aan voor welke duur u zou willen huren. Wanneer de termijn wat langer is kunnen wij bijvoorbeeld ook voorstellen doen voor onderhoud van de machine. Uiteraard is het ook mogelijk om meteen meerdere machines te huren. Neem dus snel contact op en dan zorgen wij ervoor dat u spoedig een veegmachine op maat hebt!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.