Veegmachine huren

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Vraag direct een offerte aan
Home | Veegmachine huren
Lansers Trio

Veegmachine huren

Een veegmachine huren om uw bedrijventerrein, weg of ander oppervlakte te reinigen? Bij Lansers Trio kunt u naast machines voor grondverzet en -transport ook wegdekreinigers zoals borstelmachines en straatveegmachines huren. Meer informatie over het huren van een veegmachine leest u op deze pagina. Direct een een veegwagen huren? Neem dan contact met ons op. Lees anders verder voor meer informatie!

Wat biedt Lansers trio?

Lansers Trio biedt een uitgebreide vloot aan jonge en goed onderhouden machines die vooral in het teken staan van grondverzet en transport. Maar ook voor andere werkzaamheden hebben wij machines. U kunt bijvoorbeeld een borstelmachine huren om grote oppervlaktes of wegen te vegen. Een veegwagen huren kan voor korte of lange periode. Zo hoeft u zelf geen grote investering te doen als u bijvoorbeeld het parkeerterrein van uw bedrijf wil vegen. Wilt u voor een lange periode een borstelmachine huren, dan kan het afsluiten van een onderhoudscontract slim zijn. Wij komen dan met onze monteurs en hun servicebussen op uw locatie het onderhoud uitvoeren. Zo blijven we problemen van de veegwagens voor en blijven onze machines goed werken, wanneer u ze ook nodig heeft. Toch verhuren wij niet alleen veegmachines. Onze vloot bestaat behalve diverse kranen ook uit grondzeventransportbanden, trommelzeven en wegdekreinigers. Meer weten? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren welke keuze u het beste kunt maken.

Machine park

Onze machines

Met ons jong en goed onderhouden moderne materiaal, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers helpen we uw project verder. Wij kunnen alles leveren voor zowel de korte als lange termijn. Bekijk onze diverse machines.

Specificaties veegmachines

Bij Lansers Trio kunt u binnen de veegmachines kiezen uit de Ravo 530 of de Ravo 530 ST. Deze straatveegmachines zijn ideaal voor het vegen van grote oppervlaktes zoals bedrijventerrein of wegen. Wilt u meer informatie over deze machines? Bekijk dan de pagina’s van de modellen zelf. Heeft u nog vragen over het huren van een veegmachine of misschien iets anders? Dan kunt u altijd eenvoudig contact met ons opnemen! Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Direct een straatveger huren

Direct een veegmachine inschakelen uit de uitgebreide vloot van Lansers Trio? Onze straatveegmachines zijn in staat om snel en grondig grote oppervlaktes te vegen en schoon te maken. Heeft u toch liever een andere wegdekreiniger? Ook die hebben wij in de jonge en goed onderhouden vloot. Informatie over de mogelijkheden binnen onze veegmachines krijgt u snel bij het aanvragen van een offerte of als u direct contact met ons opneemt!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.