Minigraver huren

Een minigraver huren voor uw project? Met een minikraan kunt u eenvoudig graafwerkzaamheden aan kleinere projecten zoals uw tuin verrichten. Wij hebben een jong en goed onderhouden machinepark met voertuigen van de beste merken. Zo bieden wij onder andere mini graafmachines van Takeuchi in verschillende maten, zodat er altijd één bij zit die precies geschikt is voor uw project. Ook passen we de minigraver volledig aan uw wensen en behoeftes aan. Wilt u meer weten over een minigraver huren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u geheel vrijblijvend om u de beste optie te bieden. Vraag anders direct een gratis offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Mogelijkheden verhuur minigraver

Bij Lansers Trio kunt u een minigraver huren die helemaal is aangepast aan uw behoeftes. Wilt u een minikraan met een grondbak, een knijper of misschien wel allebei? Wij zorgen ervoor dat de machine alles bevat wat u nodig heeft, zodat uw project een groot succes wordt. Ieder project is uniek en daarom is er voor ieder ander project is dus ook net een andere toepassing nodig voor de machine. Zo kunnen we iets als extra verlichting rondom de mini graafmachine of zelfs boorinstallaties toevoegen. Bij ons heeft u keuze uit minikranen van 0,9 tot 3,5 ton. De zwaardere machines zijn dus ook een stuk sterker!

Of het nu gaat om het huren van een kleine graafmachine voor de korte of de lange termijn, alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om onderhoudscontracten af te nemen, mocht u voor een lange termijn samenwerking gaan. Al jaren hebben wij ervaring met het verhuren van maatwerk en dit doen wij dus naast grote graafmachines zelfs voor kwalitatieve minigravers.

Service bus 1

Voor welke projecten kan ik een minigraafmachine huren?

Minigravers worden ingezet voor allerlei werkzaamheden. Vaak betreft het klein grondverzet, zowel door particulieren als voor bedrijven. Zo zijn er bijvoorbeeld ook vaak hoveniers of energie-aanbieders die een minigraver gebruiken. Wij zien vaak dat minigravers gehuurd worden voor het trekken van kabels, uitgraven van zwembaden, renoveren van een tuin en voorbereiden van een bestrating. Met een minigraver kunt u veel sneller en gemakkelijker grond verzetten dan met de hand, terwijl de machine ook nog eens relatief eenvoudig te besturen is. Wanneer u geen verstand heeft van het besturen van een minigraver zullen we u een uitleg geven over de werking van de machine, maar bij Lansers Trio u kunt er ook een machinist bij huren. Dan weet u zeker dat u een ervaren machinist heeft die precies weet waar hij mee bezig is en zal het project ook nog eens een stuk sneller gaan.

Op zoek naar een machine?

Waar moet ik op letten bij de huur van een minigraver?

In principe kan iedereen een minigraver huren en besturen op eigen terrein wanneer er geen derden bij betrokken zijn. De bediening is eenvoudig en wanneer u de veiligheidsinstructies opvolgt kan er niet veel misgaan. Let echter wel op dat u een machine bestuurt van 0.9 tot 3.5 ton die veel kracht kan voortbrengen. Het kan bijvoorbeeld al snel gebeuren dat u een kabel of leiding onder de grond kapot trekt. Zorg er dus voor dat u weet waar deze liggen en ga voorzichtig te werk. Over de machine hoeft u zich weinig zorgen te maken. Ons machinepark is jong en goed onderhouden, daarbij staan onze specialisten 24/7 paraat met een mobiele servicebus om u uit de brand te helpen wanneer een probleem zich voordoet.

Kosten minigraver huren

De kosten voor een mini graafmachine huren zijn volledig afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst is het belangrijk om te weten voor wat voor termijn u de graver in wilt zetten. Hoe langer het termijn, hoe lager de kosten per dag zullen zijn.

Daarnaast zijn de kosten uiteraard afhankelijk van de aanvullingen die er aan de minigraver toegevoegd worden. Denk hierbij aan een open of een dichte cabine, toevoeging van extra lampen om ‘s avonds goed te kunnen werken of toevoegingen van andere accessoires om uw project soepeler te laten verlopen. Denk hierbij aan graafbakken in verschillende breedtes en dieptes, maar bijvoorbeeld ook aan een knijper, boorinstallatie of zelfs een palletvork. Zo kunt u ieder project aan met onze minigravers!

Huur uw minigraver bij Lansers Trio!

Bij Lansers Trio zorgen we ervoor dat de machines die wij verhuren helemaal zijn afgestemd op de wensen van de klant. Of u nu een machine nodig heeft voor de korte of langere termijn. Wij bieden een breed machinepark dat jong en bovendien goed onderhouden is. Zo bieden we ook kwalitatieve bulldozers en grote graafmachines. Daardoor zijn we erg flexibel en hebben we altijd een oplossing. Zo kunt u vrijwel altijd binnen 24 uur een offerte op maat verwachten wanneer u contact met ons opneemt. Wilt u voor de lange termijn een minigraver huren, dan zorgen we ervoor dat de machine geleverd wordt met alle benodigde hulpstukken en kunt u ook slimme onderhoudscontracten afsluiten om volledig ontzorgd te worden. We zijn zelfs 24/7 bereikbaar in het geval dat er zich problemen voordoen!

Of u nu dus een mini graafmachine huurt op de korte of lange termijn, u kunt ons altijd bereiken voor alle soorten machinehuur. Neem dus snel contact op met een specialist van Lansers Trio, laat je geheel vrijblijvend adviseren en vraag direct een offerte aan!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.