Minigraver huren

Een minigraver huren voor uw project? Met een minigraver, soms ook minikraan genoemd, kunt u eenvoudig graafwerkzaamheden aan bijvoorbeeld uw tuin verrichten. Wij hebben een jong en goed onderhouden machinepark met voertuigen van de beste merken. Zo bieden wij onder andere minigravers van Takeuchi in verschillende maten zodat er altijd één bij zit die precies geschikt is voor uw project. Ook passen we de minigraver volledig aan uw wensen en behoeftes aan. Wilt u meer weten over de huur van een minigraver? Lees dan verder of bekijk het aanbod en neem direct contact op!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Er zijn geen machines gevonden

Mini graafmachine op maat van Lansers Trio

Bij ons huurt u een minigraver die helemaal is aangepast aan uw behoeftes. Wilt u een minikraan met een grondbak of een knijper, of misschien wel met allebei? Wij zorgen ervoor dat het materiaal alles bevat wat u nodig heeft, zodat uw project een succes wordt. Of het nu gaat om het huren voor de korte of de lange termijn. Wij komen aan uw wensen tegemoet. Al jaren hebben wij ervaring met het verhuren van maatwerk en dit doen wij dus zelfs met minigravers. Bij ons heeft u keuze uit minikranen van 0,9 tot 3,5 ton. Bekijk verder ons aanbod grote graafmachines of zie eens onze bulldozers, overslagkranen en rupskranen. U kunt op deze pagina het hele aanbod bekijken!

Voor welke projecten kan ik een minigraafmachine huren? Minigravers worden ingezet voor allerlei werkzaamheden. Vaak betreft het klein grondverzet, zowel door particulieren als voor bedrijven. Zo zijn er bijvoorbeeld ook vaak hoveniers of energie-aanbieders die een minigraver gebruiken. Wij zien vaak dat minigravers gehuurd worden voor het trekken van kabels, uitgraven van zwembaden, renoveren van een tuin en voorbereiden van een bestrating. Met een minigraver kunt u veel sneller en gemakkelijker grond verzetten dan met de hand, terwijl de machine ook nog eens relatief eenvoudig te besturen is. Wanneer u geen verstand heeft van het besturen van een minigraver zullen we u een uitleg geven over de werking van de machine, maar bij Lansers Trio u kunt er ook een machinist bij huren. Dan weet u zeker dat u een ervaren machinist heeft die precies weet waar hij mee bezig is en zal het project ook nog eens een stuk sneller gaan.

Waar moet ik op letten bij de huur van een minigraver?

In principe kan iedereen een minigraver huren en besturen op eigen terrein wanneer er geen derden bij betrokken zijn. De bediening is eenvoudig en wanneer u de veiligheidsinstructies opvolgt kan er niet veel misgaan. Let echter wel op dat u een machine bestuurt van 0.9 tot 3.5 die veel kracht kan voortbrengen. Zo kan het al snel gebeuren dat u bijvoorbeeld een kabel of leiding kapot trekt. Zorg er dus voor dat u weet waar deze liggen en ga voorzichtig te werk. Over de machine hoeft u zich weinig zorgen te maken. Ons machinepark is jong en goed onderhouden, daarbij staan onze specialisten 24/7 paraat met een mobiele servicebus om u uit de brand te helpen wanneer een probleem zich voordoet.

Bij de verhuur wordt uw minigraver op maat samengesteld. Dat wil zeggen dat de experts van Lansers Trio met u meedenken over welke machine de beste oplossing is voor uw project. Of het nu over de korte termijn gaat of de lange termijn. Heeft u een kleine kraan nodig of een wat grotere. We houden rekening met hoe breed de machine mag zijn, maar bijvoorbeeld ook met de reikwijdte, de diepte en het gewicht dat verplaatst moet worden. Verder kunt u bijvoorbeeld ook een voorkeur hebben voor een open of een dichte cabine. Vaak is dit afhankelijk van de weersverwachting. Ten slotte kunt u doorgeven welke hulpstukken u nodig heeft. Denk hierbij aan graafbakken in verschillende breedtes en dieptes, maar bijvoorbeeld ook aan een knijper of zelfs een palletvork. Zo kunt u ieder project aan met onze minigravers!

Zo huurt u een minigraver bij Lansers Trio

Bij Lansers Trio zorgen we ervoor dat de machines die wij verhuren helemaal zijn afgestemd op de wensen van de klant. Of u nu een machine nodig heeft voor de korte of langere termijn. Veel mensen komen al snel bij ons uit. Wij bieden namelijk een breed machinepark dat jong en bovendien goed onderhouden is. Daardoor zijn we erg flexibel en hebben we altijd een oplossing. Zo kunt u vrijwel altijd binnen 24 uur een offerte op maat verwachten wanneer u contact met ons opneemt. Bij huur op de lange termijn zorgen we ervoor dat de machine geleverd wordt met alle benodigde hulpstukken en kunt u ook slimme onderhoudscontracten afsluiten om volledig ontzorgd te worden. We zijn 24/7 bereikbaar in het geval dat er zich problemen voordoen.

Of het nu dus huur op de korte of lange termijn is, u kunt ons altijd bereiken voor machinehuur van minigravers en groter materiaal. Neem dus snel contact op en vraag om een offerte!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.