Over ons

Historie

Historie

De jaren 70

Begin jaren 70 werd C. Lanser door het toenmalige Hoogovens benaderd om ze te helpen bij een calamiteit. Er was een wielgraver gekanteld en er moest een grote partij grondstof verplaatst worden. Een bulldozer die op dat moment vlakbij aan het werk was werd op transport gezet om hierbij te assisteren. Daarmee werd het fundament gelegd voor wat later Lansers Trio zou worden. Na nog een paar keer benaderd te zijn werd in 1979 Lansers Trio opgericht en kreeg zij een vaste plek binnen de organisatie van wat nu Tata Steel heet.

In de opvolgende jaren werd de dienstverlening uitgebreid. De verhuur van shovels en rupskranen ter ondersteuning van de scheepslossing, ook wel tremwerk genoemd, werd een feit. Om de opdrachtgever nog beter van dienst te kunnen zijn specialiseerde het bedrijf zich in de jaren 90 in mobiele transportbanden en bunkers. Deze mobiele oplossingen draaien op elke gewenste locatie, om zo bij calamiteiten productie derving te voorkomen. Eind jaren 90 werd Lansers Trio benaderd door afvalverwerkers die problemen hadden met de verwerking van hun slakken. Het materiaal was te hard en zorgde voor problemen waar zij geen oplossing voor hadden. Lansers Trio kwam met innovatieve oplossingen ter ondersteuning van dit proces en werd zo een belangrijke schakel in de verwerking en verlading van het materiaal. De activiteit buiten Tata Steel nam hiermee sterk toe.

Het nieuwe millenium

In het nieuwe millennium kwam het breek- en zeefwerk erbij. Lanser ’s Trio is machines gaan leveren die rond een vaste en mobiele opstellingen deze werkzaamheden zijn gaan uitvoeren. Om het bedrijf hierin te onderscheiden begon het met het aanbieden van slimme onderhoudscontracten om de opdrachtgever van A tot Z te ontzorgen m.b.t het machinepark .

In 2010 kwam er een omslagpunt en is Lanser’s trio zich met succes gaan richten op de aannemerij. Er werden projecten aangenomen met een omvang van 20 miljoen ton op jaar basis. Een succesvolle nieuwe expertise binnen de dienstverlening.

Tot op heden blijft het bedrijf zijn activiteiten uitbreiden. Zo zijn wij ook te vinden in o.a. sloopwerk, recycling en GWI. Sinds 2020 is Lansers Trio trots onderdeel van de 3B groep. Onze blik is volledig gericht op de toekomst waarbij wij vertrouwen op onze jaren lange ervaring.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Lansers Trio is een middelgroot bedrijf dat zich sinds de oprichting focust op een dienstverlening die de opdrachtgever zo veel mogelijk ontzorgd. Haar kracht ligt in de verhuur van machines en materieel. De 50 jaar lange ervaring met verschillende grote opdrachtgevers in binnen en buitenland zorgt voor slimme onderhoudscontracten voor projecten zowel op de korte als de lange termijn. Of het nu gaat om het huren van een machine, het uitvoeren van trem-, zeef- of sloopwerk, het laden en lossen van grondstoffen, Lanser trio is voor u de geschikte partner.

Onze dienstverlening kent geen grenzen. Wij staan voor u klaar 24 uur per dag, elke dag van de week.

Meer te weten te komen over Lansers Trio?

Neem hier contact met ons op!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.