Trekker huren

Jonge en goed onderhouden trekker huren? Met onze tractors kunt u in de bouw, grondverzet of natuurlijk de agrarische sector snel extra capaciteit voor uw bedrijf inkopen. Bij Lansers Trio kunt u zowel voor de korte als voor de lange termijn terecht. Wij zijn ten alle tijden uw partner voor het huren van de juiste grondverzet machines om uw projecten soepel te laten verlopen.

Wij bieden een aantal New Holland tractoren te huur in ons machinepark Op die manier kunnen we u altijd snel helpen aan een goede machine die de klus voor u kan klaren. Heeft u extra accessoires nodig? Dan kunnen wij deze volledig op maat toevoegen voor uw toepassing. Wilt u dus een unieke trekker huren? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Voordelen van een tractor huren bij Lansers Trio

Flexibel zijn in het grondverzet of als landbouwbedrijf? Lansers Trio is uw betrouwbare verhuurpartner. U kunt bij ons namelijk op ieder termijn een trekker huren, of het nu gaat om een kort project van een maand of een project van langer dan een jaar. Daarbij kunt u ervoor kiezen om een machinist in te huren die uw tractor het gehele project bestuurt. Zo kunnen we ieder probleem binnen uw project in principe voor u oplossen. Heeft u specifieke wensen voor de trekker en moeten hier accessoires aan toegevoegd worden? Dan kunnen onze specialisten dit op maat voor u realiseren. Wij staan erom bekend problemen snel, effectief en op maat op te kunnen lossen. Of het nu gaat om het huren van een tractor of een ander voertuig om mee te graven, zoals onze graafmachines.

Service bus 1

Specificaties van onze tractors

Wij verhuren trekkers als de New Holland T7.230. Deze tractor is geschikt voor vrijwel iedere klus. Met 8.1 ton en 180 pk is het een standaard tractor met veel trekkracht. De maximumsnelheid van 50 km/u zorgt ervoor dat u er eigenlijk overal mee kunt rijden, waar u met een trekker bevoegd bent om te rijden. Deze trekkers zijn bij ons ook voor langere tijd te huur. Hierbij kunt u het dagelijks onderhoud zelf doen, maar u kunt ook een slim onderhoudscontract afsluiten waarbij onze specialisten met mobiele servicebussen 24/7 voor u klaar staan om de continuïteit van uw bedrijf te garanderen. Zo heeft u dus alles wat u nodig heeft om uw project soepel te laten verlopen. Dat is wat we bij Lansers Trio bedoelen met service op maat!

Hoe kan ik veilig een trekker gebruiken?

In Nederland mag u op de openbare weg alleen op een tractor rijden indien u in het bezit bent van een trekkerrijbewijs. U rijdt rond met een machine van ruim 8 ton waar u dus serieuze schade mee kunt aanrichten. Het is daarom belangrijk om de tractor alleen te laten besturen door iemand die bevoegd is om dit te doen. Zo kunt u onveilige situaties vermijden. Wanneer u die persoon niet ter beschikking heeft, kunt u bij ons ook een tractor huren met machinist. Deze is opgeleid om de machine op verantwoorde wijze te besturen en kan u dus met iedere klus van dienst zijn. Informeer naar de mogelijkheden aan de telefoon of via ons contactformulier!

De meest kwalitatieve trekker huurt u bij Lansers Trio!

Een trekker kunt u bij ons huren voor ieder termijn. Of het nu voor een dag is of voor een aantal maanden. U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of via mail. Binnen 24 uur ontvangt u dan al een op maat gemaakte offerte voor het huren van onze tractor. U kunt er dan ook nog voor kiezen om bijvoorbeeld een onderhoudscontract af te sluiten indien u de trekker voor een langere termijn huurt. Zo zijn wij uw partner voor de huur van allerlei machines, zowel met als zonder machinist. Vraag direct een gratis offerte aan of bespreek de mogelijkheden voor uw project!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.