Trekker (tractor) huren

Heeft uw bedrijf wat extra transportcapaciteit nodig voor op ieder terrein? Dan is een trekker huren vaak een goede optie. Hiermee kunt u in de bouw, grondverzet of natuurlijk de agrarische sector snel extra capaciteit voor uw bedrijf inkopen. Bij Lansers Trio kunt u dit zowel voor de korte als voor de lange termijn huren. Wij hebben een aantal New Holland tractoren in ons machinepark voor de verhuur en kunnen u op die manier altijd snel helpen aan een goede trekker die de klus voor u kan klaren. Lees dus snel verder over de mogelijkheden bij ons bedrijf of informeer direct via telefoon of ons contactformulier!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Tractor huren bij Lansers Trio

Wilt u flexibel zijn in het grondverzet of als landbouwbedrijf? Wij zijn uw betrouwbare verhuurpartner. U kunt bij ons namelijk op iedere termijn een trekker huren, zowel korte als lange duur en met en zonder machinist. Zo kunnen we ieder probleem op het gebied van materieel of capaciteit voor u oplossen. Wij staan erom bekend problemen snel, effectief en op maat op te kunnen lossen. Of het nu gaat om een trekker, tractor of een ander voertuig. Denk bij andere voertuigen aan bijvoorbeeld bandenkranenschrankladers en shovels.

Wanneer huurt u een tractor?

Een tractor wordt bij ons vooral verhuurd in piekperiodes voor bedrijven in de landbouw en grondverzet. Wanneer er bijvoorbeeld een machine kapot is en er moet snel een nieuwe trekker komen, dan kloppen veel bedrijven bij ons aan. Wij zijn er daarnaast ook voor particulieren die tijdelijk een trekker nodig hebben. Dit kan voor een aantal dagen zijn, maar ook voor een aantal maanden. Het makkelijke aan een trekker is dat deze inzetbaar is op vrijwel ieder terrein door de robuuste bouw, krachtige motor en grote banden.

Welke huur trekker is er beschikbaar? Momenteel verhuren wij de New Holland T7.230. Deze tractor is namelijk geschikt voor vrijwel iedere klus. Met 8.1 ton en 180 pk is het een standaard tractor met veel trekkracht en met een maximumsnelheid van 50 km/u kunt u er eigenlijk overal mee rijden waar u met een trekker mag rijden. Deze trekkers zijn bij ons ook voor langere tijd te huur. Hierbij kunt u het dagelijks onderhoud zelf doen, maar u kunt ook een slim onderhoudscontract afsluiten waarbij onze specialisten met mobiele servicebussen 24/7 voor u klaar staan om de continuïteit van uw bedrijf te garanderen. Zo heeft u dus alle service die u nodig heeft. Dat is wat wij bedoelen met service op maat!

Hoe kan ik veilig een trekker gebruiken?

In Nederland mag u op de openbare weg alleen op een tractor rijden indien u in het bezit bent van een trekkerrijbewijs. Verder rijdt u rond met een machine van ruim 8 ton waar u dus serieuze schade mee kunt aanrichten. Het is dus belangrijk om de tractor alleen te laten besturen door iemand die bevoegd is om dit te doen. Zo kunt u onveilige situaties vermijden. Wanneer u deze niet ter beschikking heeft, kunt u bij ons ook een tractor met machinist inhuren. Deze is opgeleid om een trekker op verantwoorde wijze te besturen en kan u dus met iedere klus van dienst zijn. Informeer naar de mogelijkheden aan de telefoon of op ons contactformulier!

Een trekker kunt u bij ons huren voor ieder termijn. Of het nu voor een dag is of voor een aantal maanden. U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of via mail. U ontvangt meestal binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte voor de trekker. U kunt er dan ook nog voor kiezen om bijvoorbeeld een onderhoudscontract af te sluiten indien u de trekker voor een langere termijn huurt. Zo zijn wij uw partner voor de huur van allerlei machines, zowel met als zonder machinist. Neem dus snel contact op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.