Trekker huren

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Vraag direct een offerte aan
Home | Trekker huren
Lansers Trio

Trekker huren

Een tractor of trekker huren? Deze landbouwvoortuigen zijn uitermate geschikt voor het trekken van diverse soorten aanhangers op onverharde wegen en moeilijk begaanbare gebieden. Onze huur trekkers zijn uit te rusten met diverse hulpstukken zodat ze aangepast kunnen worden voor uw project. Meer weten over een trekker huren bij Lansers Trio? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

Wat biedt Lansers Trio?

Wilt u een trekker huren? Bij Lansers Trio hebben we tractoren in onze jonge en goed onderhouden vloot. Onze machines, waaronder de trekkers, zijn te huur voor korte en lange termijn. Als u gaat voor de huur op lange termijn, is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit verzekert u van de grootste kans op goed werkende machines, gedurende de gehele huurperiode. Dit is een belangrijke factor voor continuïteit van projecten. Zo loopt u geen vertraging op doordat machines zoals de trekker niet meer werken en gerepareerd moeten worden. Alles weten over een tractor huren bij Lansers Trio en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Behalve trekker bieden wij ook divers ander grondverzet. Denk aan bulldozers, grondzeven, schrankladers, shovels, transportbanden, trommelzeven, veegmachines en wegdekreinigers.

Machine park

Onze machines

Met ons jong en goed onderhouden moderne materiaal, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers helpen we uw project verder. Wij kunnen alles leveren voor zowel de korte als lange termijn. Bekijk onze diverse machines.

Specificaties tractors

Als u een trekker wil huren bij Lansers Trio dan kunt u gaan voor de New Holland T7.230. Dit model heeft een bruto gewicht van 8.140 kg. Meer weten over dit model? Bekijk dan de specificaties op de modelpagina.

Direct een trekker huren

Wilt u direct een trekker huren uit de vloot van Lansers Trio? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Ook voor al uw vragen omtrent de mogelijkheden met hulpstukken en onderhoudscontracten kunt u bij ons terecht. Bij LAnsers Trio kunt u een tractor huren, samen met andere machines uit onze vloot.

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.