Puinbreker huren

Wilt u een puinbreker huren? Lansers Trio biedt mobiele puinbrekers waarmee u alle kanten op kunt binnen uw bouwplaats. Puinbrekers worden ook wel steenbrekers of betonbrekers genoemd en zijn ideaal om om groot en hard materiaal te verkleinen. De grootte kan helemaal aangepast worden naar wens. Het eindproduct kunt u eventueel weer recyclen. Wilt u dus een puinbreker huren voor uw project? Vraag hiernaast dan direct een gratis offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Voordelen puinbreker huren bij Lansers Trio

Er zijn vele voordelen die komen kijken bij een puinbreker huren, en al helemaal bij Lansers Trio! Door een puinbreker te huren kunt u dus zoals gezegd het puin recyclen. Met het eindproduct van de steenbrekers kunnen bijvoorbeeld weer wegen aangelegd worden. Een ander voordeel van onze brekers is dat ze mobiel zijn. Zo kunt u ze over uw hele terrein inzetten waar en wanneer u ze maar nodig heeft.

Extra voordelen van Lansers Trio zijn dat u de brekers zowel voor de korte als voor de lange termijn kunt huren. Gaat u voor de lange termijn, dan kunt u er ook voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Hiermee zijn wij 24/7 beschikbaar voor het onderhouden van uw machine.

Daarnaast kunnen wij de machine ook verder inrichten met extra’s als verlichting voor wanneer u in het donker werkt en een goed overzicht wilt hebben van de werkplek. Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten om u te laten adviseren. En als kers op de taart kunt u ook een machinist bij uw mobiele puinbreker huren! Zo zal uw project zeer voorspoedig verlopen.

Service bus 1

Mobiele puinbreker huren in combinatie met ander materieel

Onze mobiele puinbrekers huurt u het liefst in combinatie met andere machines. Op die manier maakt u het uzelf alleen maar makkelijker. Als u machines als een graafmachine nog niet heeft, dan kunt u die bij Lansers Trio er altijd bij huren. De grondstoffen moeten namelijk gemakkelijk in de puinbreker terechtkomen. Het proces moet zo simpel mogelijk gemaakt worden. Een kraan met het juiste opzetstuk kan dit goed voor u realiseren. Ook kan er een transportband gehuurd worden om zo een goede installatie aan te laten leggen en het proces te automatiseren. Neem gerust contact op met onze experts om uw situatie uit te leggen. Wij zullen u helpen en u het best mogelijke materieel op maat aanbieden.

Op zoek naar een machine?

Gratis offerte aanvragen om een mobiele puinbreker te huren

Als u precies weet wat u wilt, vraag dan direct een gratis offerte aan voor het huren van uw mobiele puinbreker. Wij bieden u op maat oplossingen voor uw projecten. Zo kunnen we uw breker of andere machines volledig inrichten naar uw wensen, zodat deze perfect past bij uw behoeften. In het geval van lange termijn huur kunt u ook nog eens kiezen voor een onderhoudscontract. Hiermee staan onze monteurs 24/7 voor u klaar. De kosten voor de verhuur zijn op aanvraag, omdat iedere situatie anders is. Vraag dus direct een offerte aan en u krijgt binnen 24 uur al antwoord!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.