Transportband huren

Heeft u wat extra materieel nodig om grondstoffen of producten van A naar B te krijgen? Een mobiele transportband huren is vaak de ideale manier om dit op te lossen. Zo hoeft u niet constant op en neer met een shovel bijvoorbeeld om de grondstoffen te verplaatsen. Wij kunnen u voor de korte of lange termijn transportbanden leveren van verschillende groottes, met of zonder bunkers. Ook kunnen we een transportband leveren met verschillende bandmaterialen en onderstellen. Zo kunt u eenvoudig 500 tot 2000 ton per uur verplaatsen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een transportband? Vraag dan een offerte aan of neem direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Mobiele transportbanden van Lansers Trio

Bij Lansers Trio verhuren we transportbanden en ander materieel voor onder andere bedrijven in grondverzet, recycling en bij hoogovens. Wij verhuren zowel particulier als zakelijk en zowel op de korte als de lange termijn. Het voordeel van huren bij ons is dat wij altijd op maat leveren. Zo leveren we uw transportband volledig aangepast aan uw wensen en behoeften zodat er een oplossing wordt gerealiseerd die volledig bij uw project past. Wij kunnen al voor de korte termijn iets realiseren, maar u kunt ook voor de lange termijn een oplossing door ons laten realiseren. Hierbij kunt u zelfs een slim onderhoudscontract afsluiten. Zo zijn wij uw betrouwbare partner voor alle projecten waar u machines bij nodig hebt.

Service bus 1

Welke transportbanden zijn er te huur?

Bij Lansers Trio beschikken we over een uitgebreide vloot aan eigen machines voor de verhuur, waaronder transportbanden. Wij hebben deze in lengtes van 10 tot 32 meter, met uithouder, rupsonderstel en eventueel ook met bunkers of meenemers. U kunt bij ons kiezen voor een vlakke transportband, maar ook voor opvoerbanden. Voor verschillende materialen en hoeveelheden kunnen wij verschillende oplossingen bieden met verschillende stortgewichten en capaciteiten. Bekijk hiervoor onze modellen of doe direct navraag via ons contactformulier of aan de telefoon.

Waarom kiezen voor Lansers Trio? Wanneer u in het grondverzet, havenbedrijf, hoogovens of een andere soort sector zit dan is de behoefte er vaak om via een transportband spullen van A naar B te krijgen op systematische wijze. Daarvoor zijn er bij ons transportbanden te huur die u voor korte of lange termijn in kunt schakelen. Lansers Trio staat erom bekend dat wij altijd een oplossing op maat weten te bedenken en uit te voeren. Wij zijn uw partner om de continuïteit van uw project te waarborgen en om ervoor te zorgen dat u snel weer verder kunt. Zo hebben we onder andere al oplossingen geboden voor TATA steel, maar ook bijvoorbeeld voor bedrijven in de recycling.

Onderhoud aan uw transportband

Wij zijn uw betrouwbare partner en samen zorgen we ervoor dat uw project of bedrijf draaiende blijft. Wij begrijpen dat stilstand achteruitgang is en dat dit veel geld kan kosten, wanneer het te lang duurt. Veel bedrijven gaan tegenwoordig dag en nacht door en kunnen zich geen moment van onderbreking permitteren. Daarom moet er altijd direct een oplossing worden gevonden als er een keer iets niet gaat zoals het moet. Daar zijn wij voor. Onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar om zelfs de meest penibele situatie voor u op te lossen. Wij komen altijd direct naar u toe om u uit de brand te helpen, zodat u geen stilstand meer hebt in geval van pech.

Iedere transportband die wij verhuren is weer anders en daarom kunt u altijd het best gewoon contact met ons opnemen voor een offerte op maat. U belt of vult het contactformulier in en vermeldt daar wat het probleem is en welke oplossing u zoekt. Wij komen binnen 24 uur met een offerte voor een oplossing op maat. Zo neemt u nooit te veel af terwijl het probleem wel volledig is opgelost. Zowel op korte als op lange termijn kunnen wij deze diensten bieden. Wij zijn uw betrouwbare partner om de continuïteit te garanderen. Neem dus snel contact op!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.