Transportband huren

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Vraag direct een offerte aan
Home | Transportband huren
Lansers Trio

Transportband huren

Wilt u een transportband huren die op maat voor uw project gemaakt kan worden? Bij Lansers Trio beschikken we over diverse mobiele transportbanden en bunkers met of zonder uithouder. Dankzij het huren van een mobiele transportband is het eenvoudig om materialen van a naar b te verplaatsen binnen uw werkgebied. Dit gebeurt vaak in combinatie met een bunker. Uit onze vloot kunt u een transportband huren van diverse lengtes en breeds, op de grond maar ook in de hoogte. Ze zijn inzetbaar met een doorzet van 500 tot 2.000 ton per uur. Meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een transportband? Neem dan contact met ons op of vraag een offerteformulier aan! Lees nog even verder voor meer informatie.

Wat biedt Lansers trio?

Bij Lansers Trio hebben we een uitgebreide vloot met jonge en goed onderhouden machines. U kunt bij ons dus aan de perfecte transportband komen helemaal bij uw project past. Onze machines zijn te huur voor een korte of lange periode. Heeft u voor een lange periode een mobiele transportband nodig of een van onze andere machines? Dan is het vaak mogelijk om aanpassingen door te voeren zodat de machine volledig aan uw wensen voldoet. Dit hangt wel af van de mogelijkheden per model. Daarnaast kunt u bij ons ook onderhoudscontracten afsluiten. Wij onderhouden onze gehuurde machines en voorkomen hiermee (grote) problemen waardoor uw project stilgelegd zou moeten worden. Door periodiek onderhoud aan onze transportbanden kunnen wij er dus voor zorgen dat u hier niet bang voor hoeft te zijn.

Machine park

Onze machines

Met ons jong en goed onderhouden moderne materiaal, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers helpen we uw project verder. Wij kunnen alles leveren voor zowel de korte als lange termijn. Bekijk onze diverse machines.

Specificaties transportbanden

Zoals gezegd hebben we bij Lansers Trio een uitgebreide vloot waaruit u ook een transportband kunt huren. Er zijn diverse lengtes beschikbaar tussen de 10 en 32 meter, met uithouder, rupsonderstel en met of zonder bunker. Onze opvoerbanden maken het transport van grond en andere zaken een stuk eenvoudiger. Wilt u meer weten over het vermogen of het stortgewicht capaciteit? Bekijk dan de modellen of neem contact met ons op.

Ook bieden wij diverse andere machines. Denk aan grondzeven, trommelzeven, veegmachines en wegdekreinigers.

Schakel ons direct in voor een transportband

Heeft u zo snel mogelijk een mobiele transportband nodig? Neem dan contact met ons op. Wij bieden vele soorten banden in verschillende soorten en maten welke we volledig kunnen aanpassen specifiek voor uw situatie. Als u vragen heeft over de mogelijkheden staan we altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en te adviseren waar nodig. Ook is het mogelijk om eenvoudig een offerte aan te vragen voor de huur van mobiele transportbanden en onze andere machines. Vul daarvoor eenvoudig en snel ons offerteformulier in!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.