Bandenkraan huren

Bandenkraan huren om goed mobiel te kunnen graven? Bij Lansers Trio bieden we de meest kwalitatieve en sterk bandengraafmachines. Deze machines zijn een graag geziene gast op bouwplaatsen door hun wendbaarheid, snelheid en brede inzetbaarheid. Er is namelijk veel mogelijk op het gebied van bakken, knijpers en grijpers die aan de kraan bevestigd kunnen worden. Zo kunt u uw mobiele graafmachine volledig personaliseren en inrichten speciaal voor uw project. Naast de opzetstukken kunt u er namelijk ook voor kiezen om andere accessoires toe te laten voegen, zoals extra lichten rondom de machine of een maaikorf bijvoorbeeld. Wilt u dus een unieke bandengraafmachine huren? Vraag dan direct een gratis offerte aan of bespreek de mogelijkheden met een specialist!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Mogelijkheden bandenkraan huren

U kunt bij ons een bandenkraan huren voor grondverzet, hijsen, slopen, funderingswerk of infrastructuur werkzaamheden. Voor alle soorten toepassingen hebben wij de juiste hulpstukken die we ook bij de kraan kunnen leveren. Denk aan een sleuvenbak of een puinbak, maar ook aan bijvoorbeeld een stenenklem of een sorteergrijper. Zo heeft u aan een mobiele graafmachine dus een veelzijdig hulpmiddel. Vermeld in uw aanvraag wat u allemaal nodig heeft en wij laten u weten wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Wij bieden maatwerk machines die perfect aansluiten bij uw behoeften, of het nu gaat om een klus van een paar dagen of een project dat maanden of nog langer gaat duren. Wij helpen vele bedrijven met onze kwalitatieve machines. Zo leveren wij onder andere zware machines aan bedrijven in de recycling en zijn we zelfs trouwe partner van TATA steel.

Service bus 1

Mobiele graafmachine huren met machinist

Niet iedereen kan een mobiele bandenkraan besturen. Ook heeft niet iedereen voldoende personeel. Dat begrijpen we bij Lansers Trio als geen ander. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om een bandenkraan te huren inclusief gediplomeerde machinist. Wij beschikken over een personeelsbestand met ervaren krachten die weten hoe ze met deze machines om moeten gaan en u dus van dienst kunnen zijn door voor u de kraan te besturen. Zo weet u zeker dat uw grondverzet of sloopwerkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Neem contact op voor de mogelijkheden tot bemande machinehuur.

Op zoek naar een machine?

Lange termijn verhuur mobiele graafmachine

Heeft u een bandenkraan of ander machine als een schranklader nodig voor uw volgende project? Hoe lang het ook duurt, bij ons huurt u gemakkelijk een machine voor uw project, zowel bemand als onbemand. Ook kunt u ervoor kiezen om de machine voor langere tijd te huren met een full-service onderhoudscontract. Zo heeft u dus wel alle gemakken van de gehuurde machine, maar niet de lasten van het zelf moeten onderhouden. Hiervoor zijn onze specialisten 24/7 beschikbaar, zodat uw project door kan blijven gaan. Op die manier zijn wij dus uw partner voor het leveren van allerlei zware grondverzet machines. Of u nu tijdelijk extra machines nodig heeft of voor een langdurige periode een samenwerking aan wilt gaan. Lansers Trio staat voor u klaar.

Specificaties mobiele graafmachines

Wij bieden diverse mobiele bandenkranen aan voor uw project. Deze variëren van 10 tot 20 ton in gewicht en u kunt zelfs kiezen voor de Liebherr A316 die een cabine heeft welke in hoogte verstelbaar is. Ideaal wanneer de machinist meer uitzicht wil hebben op de situatie. Verder bieden wij nog andere modellen Hyundai en Takeuchi. In principe kan iedere ervaren machinist deze bandenkranen besturen, maar we leggen u toch altijd graag nog even uit hoe alles werkt.

Het voordeel van onze vloot is dat het volledig bestaat uit jonge en goed onderhouden machines die voldoen aan alle veiligheids- en milieu-eisen. Zo heeft u dus betrouwbare machines voor uw klus. Wel zo prettig wanneer u een bandenkraan huurt voor de lange termijn. Wanneer u dit doet, kunt u overigens ook een full-service onderhoudscontract bij ons afsluiten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hebben altijd een specialist paraat staan waardoor de continuïteit van uw project is gewaarborgd.

Vandaag nog uw bandenkraan huren bij Lansers Trio

Lansers Trio staat bekend om de jonge en goed onderhouden vloot van allerhande grondverzet machines. Daarbij kunnen we de machines volledig aanpassen aan uw wensen. In het geval van een bandengraafmachine, shovel of rupskraan kunt u bijvoorbeeld aangeven welke opzetstukken u allemaal nodig heeft voor uw klus. Wij zorgen ervoor dat deze erbij worden geleverd en dat u deze eenvoudig ook weer kunt verwisselen tijdens het werken. Op die manier heeft u dus een veelzijdige oplossing.

Wij zijn uw partner wanneer het aankomt op het huren van machines, zoals mobiele kranen. Allerlei machines voor grondverzet kunt u bij ons huren voor de korte of de lange termijn. Daarnaast kunnen we bij verhuur voor de langere termijn het onderhoud van de bandenkraan overnemen. Zo hebben wij een oplossing voor al uw behoeften en wensen!

Vraag direct een gratis offerte aan of neem gewoon direct telefonisch contact op via 0251 – 215913. We bespreken de mogelijkheden en adviseren u volledig over welke machine u het beste in kunt schakelen. Meestal heeft u binnen 24 uur al een oplossing op maat!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.