Bandenkraan huren

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Vraag direct een offerte aan
Lansers Trio

Bandenkraan huren

Bandenkraan huren? Bij Lansers Trio kunt u terecht voor een graafmachine op banden, ook wel een mobiele bandenkraan genoemd. Zo een bandengraafmachine is breed inzetbaar dankzij het grote aanbod aan hulpstukken. Door de banden in plaats van de rupsen zijn deze kranen niet geschikt voor alle terreinen. Meer weten over onze verhuur van bandenkranen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op!

Wat biedt Lansers Trio?

Wanneer u een kraan huurt bij Lansers Trio krijgt u de beschikking over jonge en goed onderhouden machines uit de eigen vloot. Als u gaat voor een langdurige huur, is het mogelijk dat wij de bandenkraan naar uw wensen aanpassen. Dit is mogelijk bij alle merken. Bovendien is het mogelijk om een onderhoudscontract voor de huurperiode af te sluiten. Voor het onderhoud bij u op locatie hebben we de beschikking over meerdere servicebussen met een vakkundige monteur. Dankzij het onderhoud van onze monteur wordt de continuïteit gewaarborgd en worden mogelijke problemen snel en efficiënt opgelost. Meer weten over wat Lansers Trio biedt voor het huren van een mobiele bandenkraan voor korte of lange termijn? Neem dan contact op!

Machine park

Onze machines

Met ons jong en goed onderhouden moderne materiaal, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers helpen we uw project verder. Wij kunnen alles leveren voor zowel de korte als lange termijn. Bekijk onze diverse machines.

Specificaties bandenkranen

Als u een bandenkraan wilt huren bij Lansers Trio, kunt u kiezen uit vier verschillende modellen: Hyundai R160W-9A, Liebherr A316, Takeuchi TB175W en de Takeuchi TB295w. Wilt u meer weten over de specificaties van deze kranen? Lees dan verder op de pagina’s van de modellen. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het huren van de juiste mobiele graafmachine op wielen. Toch bieden wij ook andere kranen. Denk hierbij aan schrankladers, shovels en trekkers.

Direct een bandenkraan huren

Een bandengraafmachine huren uit de vloot van Lansers Trio? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij verhuren jonge en goed onderhouden machines voor zowel de korte als lange termijn. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om de mobiele graafmachine aan te passen zodat deze helemaal is afgestemd op de werkzaamheden bij uw project!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.