Bandenkraan huren

Bandenkraan huren? Bij Lansers Trio kunt u terecht voor een graafmachine op banden, ook wel een mobiele bandenkraan genoemd. Deze machines zijn een graag geziene gast op bouwplaatsen door hun wendbaarheid, snelheid en brede inzetbaarheid met de vele mogelijkheden op het gebied van bakken, knijpers en grijpers die aan de kraan bevestigd kunnen worden. Het nadeel is echter dat ze niet voor ieder terrein geschikt zijn. Zie daarvoor onze rupskranen. Bent u benieuwd naar onze graafmachines met banden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

De bandenkranen van Lansers Trio

Wij staan bekend om onze jonge en goed onderhouden vloog van allerhande machines. Daarbij kunnen we de machines voor u aanpassen aan uw wensen. In het geval van een bandenkraan kunt u bijvoorbeeld aangeven welke opzetstukken u allemaal nodig hebt voor uw klus. Wij zorgen ervoor dat deze erbij worden geleverd en dat u deze eenvoudig ook weer kunt verwisselen tijdens het werken. Op die manier heeft u dus een veelzijdige oplossing.

Wij zijn uw partner wanneer het aankomt op het huren van machines, dus ook van bandenkranen. Allerlei machines voor grondverzet kunt u bij ons huren voor de korte of de lange termijn. Daarnaast kunnen we bij verhuur voor de langere termijn het onderhoud van de bandenkraan overnemen. Zo hebben wij een oplossing voor al uw behoeften en wensen! Ook wanneer u bijvoorbeeld een schrankladershovel en trekker nodig hebt.

Welke bandenkranen verhuren wij?

Een mobiele bandenkraan voor uw project huren? Of het nu dus gaat om een klus van een paar dagen of een project dat maanden of nog langer gaat duren, waar u een bandenkraan voor nodig heeft. Wij hebben al veel bedrijven geholpen met de verhuur van materiaal. Zo leveren wij onder andere zware machines aan bedrijven in de recycling of aan TATA steel. U kunt bij ons een bandenkraan huren voor grondverzet, hijsen, slopen, funderingswerk of infrastructuur werkzaamheden. Voor alle soorten werkzaamheden hebben wij de juiste hulpstukken die we ook bij de kraan kunnen leveren. Denk aan een sleuvenbak of een puinbak, maar ook aan bijvoorbeeld een stenen klem of een sorteergrijper. Zo heeft u aan een bandenkraan dus een veelzijdig hulpmiddel dat multi-inzetbaar is. Vermeld in uw aanvraag wat u allemaal nodig heeft en wij laten u weten wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Momenteel bieden wij vier verschillende mobiele bandenkranen aan voor uw project. Deze variëren van de 10 tot 20 ton in gewicht en u kunt zelfs kiezen voor de Liebherr A316 die een cabine heeft welke in hoogte verstelbaar is. Ideaal wanneer de machinist meer uitzicht wil hebben op de situatie. Verder bieden wij de modellen: Hyundai R160W-9A, Takeuchi TB175W en de Takeuchi TB295w. In principe kan iedere ervaren machinist deze bandenkranen besturen, maar we leggen u graag uit hoe alles werkt. Het voordeel van onze vloot is dat hij volledig bestaat uit jonge en goed onderhouden machines die voldoen aan alle veiligheids- en milieu-eisen. Zo heeft u dus betrouwbare machines voor uw klus. Wel zo prettig wanneer u een bandenkraan huurt voor de lange termijn. Wanneer u dit doet, kunt u overigens ook een full-service onderhoudscontract bij ons afsluiten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hebben altijd een specialist paraat staan waardoor de continuïteit van uw project is gewaarborgd.

Een bandenkraan met machinist voor uw klus

Niet iedereen kan een mobiele bandenkraan besturen. Ook heeft niet iedereen voldoende personeel. Dat begrijpen we bij Lansers Trio. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om een bandenkraan inclusief gediplomeerd machinist te huren. Wij beschikken over een personeelsbestand met ervaren krachten die weten hoe ze met deze machines om moeten gaan en u dus van dienst kunnen zijn door voor u de kraan te besturen. Zo weet u zeker dat uw grondverzet of sloopwerkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Neem een keer contact op voor de mogelijkheden tot bemande machinehuur.

Heeft u een machine nodig voor uw volgende project? Hoe lang het ook duurt, bij ons huurt u gemakkelijk een bandenkraan of ander zwaar materieel voor uw project. Dat kan zowel bemand als onbemand. Ook kunt u ervoor kiezen om de machine voor langere tijd te huren met een full-service onderhoudscontract. Zo heeft u dus wel alle gemakken van de gehuurde machine, maar niet de lasten van het zelf moeten onderhouden van de machine. Zo zijn wij dus uw partner voor het leveren van allerlei zware machines voor grondverzet. Of u nu tijdelijk extra machines nodig hebt of voor een langdurige periode een samenwerking aan wilt gaan. Wij staan voor u klaar. Vul het contactformulier in op deze site of neem gewoon telefonisch contact op via 0251 – 215913. We bespreken de mogelijkheden en meestal heeft u binnen 24 uur al een oplossing op maat inclusief offerte!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.