Hoe wij te werk gaan

werkwijze-1

1

De werkwijze bij Lansers Trio is helemaal afgesteld op de wensen van u, onze klant. Wanneer u op zoek bent naar machines voor grondverzet werkzaamheden, voor lange of korte periode, komt u bij ons uit. Zodra u de aanvraag doet, wordt deze in behandeling genomen en vaak ontvangt u dezelfde dag nog de mogelijkheden via de mail.

2

Het maakt voor ons niet uit of het enkel om groot of klein materiaal gaat of een mengeling hiervan. Door onze eigen grote vloot zijn wij erg flexibel. Ook voor lange termijn huur heeft u in de meeste gevallen binnen 24 uur de offerte binnen.

3

Als u bij ons komt voor de huur op lange termijn, dan kunnen de machines van alle merken worden uitgevoerd met de hulpstukken die volledig bij uw project passen. In combinatie met slimme onderhoudscontracten doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

4

Heeft u een probleem met een van onze machines en bent u op zoek naar een tijdelijke of permanente oplossing? Lansers Trio is 24/7 bereikbaar. Een van onze specialisten komt bij u langs om het probleem te kijken en we komen vervolgens zo spoedig mogelijk met de juiste en passende oplossing.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze machines of de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op. De experts van Lansers Trio staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.