Rupskraan huren

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Vraag direct een offerte aan
Home | Rupskraan huren
Lansers Trio

Rupskraan huren

Rupskraan huren? Bij Lansers Trio kunt u rupskranen en andere grondverzetmachines huren. Deze graafmachine op rupsen is veelal gebruikt om te graven maar wordt ook gebruikt om te laden of te vlakken. Dankzij de rupsen onder de kraan is de machine breed inzetbaar. Bij Lansers Trio hebben we een ruime vloot aan rupskranen om te huren, zowel met als zonder machinist. Toch hebben wij ook andere kranen. Denk aan bandenkranen en overslagkranen.

Wat biedt Lansers Trio?

Een rupskraan huren bij Lansers Trio kan voor zowel de korte en lange termijn. Wij bieden jonge en goed onderhouden machines uit de eigen vloot. Kiest u voor de lange termijn voor de huur van een rupskraan? Dan kunnen wij de machines aanpassen naar de wensen en eisen van u, de klant. Dit is bij alle merken mogelijk. Bovendien is het mogelijk om slimme onderhoudscontracten aan te gaan. Met onze servicebussen bieden we onderhoud op locatie door onze vakkundige monteurs die snel en efficiënt het onderhoud uitvoeren zodat u weer snel aan de slag kunt gaan. Bij ons kunt u een rupskraan huren van de merken Caterpillar en Takeuchi.

Machine park

Onze machines

Met ons jong en goed onderhouden moderne materiaal, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers helpen we uw project verder. Wij kunnen alles leveren voor zowel de korte als lange termijn. Bekijk onze diverse machines.

Specificaties rupskranen

Zoals gezegd kunt u bij ons een rupskraan huren van Caterpillar en/of Takeuchi. In onze vloot hebben we de beschikking zes modellen van Caterpillar, waaronder de Caterpillar 320GC en vier modellen van Takeuchi, de Takeuchi TB016, Takeuchi TB108, Takeuchi TB216 en de Takeuchi TB235. De Caterpillar rupskranen hebben een bruto gewicht tussen de 21.300 kg en 38.700 kg. De Takeuchi hebben een bruto gewicht tussen de 855 kg en de 3.540 kg. De Takeuchi rupskraan huren is dus voor de kleinere klussen op het gebied van grondverzet. Klik op de specifieke rupskraan voor meer informatie over de eigenschappen van de machine.

Direct een rupskraan huren

Heeft u snel een rupskraan nodig? Bij Lansers Trio kunt u snel een rupskraan huren voor de korte of lange termijn. Bovendien is het mogelijk om bij langdurige huur de rupskraan naar uw wensen te laten aanpassen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.