Rupskraan huren

Rupskraan huren? Bij Lansers Trio kunt u rupskranen en andere grondverzetmachines huren. Rupsgraafmachines worden veelal gebruikt om te graven, maar ze worden ook gebruikt om te laden of vlakken. Dankzij de sterke banden onder de kraan is de machine breed inzetbaar. Bij Lansers Trio hebben we een ruime vloot aan rupskranen om te huren, zowel met als zonder machinist. Daarnaast hebben wij ook andere kranen. Denk aan bulldozers, graafmachines en overslagkranen.

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Wat biedt Lansers Trio?

Een rupskraan huren bij Lansers Trio kan voor zowel de korte en lange termijn. Wij bieden jonge en goed onderhouden machines uit de eigen vloot. Kiest u voor huur op de lange termijn? Dan kunnen wij de machines aanpassen naar uw wensen en eisen. Dit is voor alle merken mogelijk. Bovendien is het mogelijk om slimme onderhoudscontracten aan te gaan. Met onze servicebussen bieden we onderhoud op locatie door onze vakkundige monteurs die snel en efficiënt het onderhoud uitvoeren zodat u weer snel aan de slag kunt gaan. Rupskraan verhuur bieden wij van de merken Caterpillar en Takeuchi.

Specificaties rupskranen

Wilt u een rupsgraafmachine huren van het merk Caterpillar of Takeuchi? In onze vloot hebben we de beschikking over zes modellen van Caterpillar, waaronder de Caterpillar 320GC, Hyundai R160W 9A en Rupskraan Komatsu HB365LC. Daarnaast nog vier kleine modellen van Takeuchi, de Takeuchi TB016, Takeuchi TB108, Takeuchi TB216 en de Takeuchi TB235. De Caterpillar rupskranen hebben een bruto gewicht tussen de 21.300 kg en 38.700 kg. De rupskranen van Takeuchi hebben een bruto gewicht van tussen de 855 kg en de 3.540 kg. De Takeuchi rupskraan is dus voor de kleinere klussen op het gebied van grondverzet. Klik op de specifieke rupskraan voor meer informatie over de eigenschappen van de machine!

Direct een rupskraan huren

Heeft u snel een rupskraan nodig? Bij Lansers Trio kunt u snel een rupsgraafmachine huren voor de korte of lange termijn. Bovendien is het mogelijk om bij langdurige huur de rupskraan naar uw wensen te laten aanpassen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.