Rupskraan huren

Rupskraan huren? Bij Lansers Trio kunt u rups graafmachine en andere grondverzetmachines huren die op maat worden aangepast aan uw project. Rupskranen worden veelal gebruikt om te graven, maar ook om te laden of vlakken met bijvoorbeeld het dozerblad. Dankzij de sterke rupsbanden onder de kraan is de machine breed inzetbaar. Over de meest lastige terreinen kan het zich namelijk gemakkelijk verplaatsen. Bij Lansers Trio kunt u een ruime vloot rupskranen huren, zowel met als zonder machinist. Vraag direct een gratis offerte aan en u krijgt binnen 24 uur al antwoord!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Mogelijkheden rupsgraafmachine huren

Een rupskraan huren bij Lansers Trio kan voor zowel de korte en lange termijn. Wij bieden jonge en goed onderhouden machines uit de eigen vloot. Kiest u voor huur op de lange termijn? Dan kunnen wij de machines aanpassen naar uw wensen en eisen. Dit is voor alle merken mogelijk. U kunt voor verschillende opzetstukken kiezen bijvoorbeeld, maar daarnaast zijn er nog diverse andere mogelijkheden. Voor de kleinere kranen op rupsbanden van 1,7 tot 3,5 ton kunt u ervoor kiezen om een open of gesloten cabine toe te voegen. Ook kunnen we extra verlichting plaatsen rondom de graafmachines, zodat u ‘s nachts een goed overzicht heeft rondom de machine. En zo zijn er nog veel meer opties. Vraag naar de mogelijkheden bij een specialist van Lansers Trio. Wij passen uw rupskraan volledig op maat aan!

Service bus 1

Graafmachine op rupsbanden huren voor de lange termijn

Bij Lansers Trio kunt u een verschillende machines huren voor de korte termijn, zo ook bijvoorbeeld bulldozers. Als u alleen een vervangende machine nodig heeft voor één of enkele dagen bijvoorbeeld. Echter kunt u ook een langdurige samenwerking aangaan van een jaar of langer voor het huren van een rupskraan of wat voor andere machine dan ook. Bovendien is het mogelijk om slimme onderhoudscontracten aan te gaan. Met onze servicebussen bieden we een 24/7 service voor onderhoud op locatie door onze vakkundige monteurs. Zij voeren het onderhoud snel en efficiënt uit, zodat u weer snel aan de slag kunt gaan. Met onze rupskraan verhuur kunt u dus alle kanten op!

Op zoek naar een machine?

Specificaties rupskranen

Wilt u een rupsgraafmachine huren? In onze vloot hebben we de beschikking over diverse soorten modellen van de merken Caterpillar, Takeuchi en Komatsu. De Caterpillar rupskranen hebben een bruto gewicht tussen de 21.300 kg en 38.700 kg. Onze lichtste rupskraan is de Takeuchi TB108 met een brutogewicht van 855 kg. De Takeuchi rupskranen zijn er dan ook voor de kleinere klussen. Ze kunnen vaak zelfs door een deuropening en zijn heel wendbaar. Bent u op zoek naar het zwaardere geschut? Bekijk dan de grotere machines met veel meer gewicht. Onze zwaarste machine is de Caterpillar 320GC
met een brutogewicht van maar liefst 21,3 ton! Met deze kraan kun je dan ook tot wel 7,8 meter diep graven. Hier kun je alles in principe mee aan. Klik op de specifieke mobiele rups graafmachine voor meer informatie over de eigenschappen ervan!

Rupskraan huren met of zonder machinist

U kunt bij Lansers Trio altijd een rupskraan huren zonder machinist. Vaak werken wij samen met bedrijven die een vervangende kraan nodig hebben. Dit gebeurt vaak wanneer er bijvoorbeeld een machine kapot gaat of onderhoud nodig heeft. Het project gaat door en er is dus snel een vervangende rupskraan nodig. In dat geval kunnen wij dit zeer snel voor u realiseren. Grote kans dat u dan geen machinist nodig heeft, want u heeft uw eigen personeel.

Er komen echter ook genoeg situaties voor waarin er wel een machinist nodig is. U kunt namelijk niet zomaar een rups graafmachine besturen zonder de juiste certificaten. In dit geval hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij verhuren niet alleen de machines, maar bieden ook de mogelijkheid om er een kwalitatieve machinist bij in te schakelen. Zo zal uw project ten alle tijden op rolletjes lopen!

Huur uw graafmachine op rupsbanden bij Lansers Trio!

Heeft u snel een rupskraan of nodig? Bij Lansers Trio kunt u ten alle tijden een rups graafmachine huren voor zowel de korte als de lange termijn. Bovendien is het mogelijk om bij langdurige huur de rupskraan naar uw wensen te laten aanpassen. U kunt kiezen tussen verschillende soorten opzetstukken, extra verlichting rondom voor als u in het donker werkt, open of dichte cabine en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de verhuur? Neem dan contact op met onze specialisten. Vraag anders direct een gratis offerte aan om de kosten inzichtelijk te maken!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.