Shovel huren

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Vraag direct een offerte aan
Home | Shovel huren
Lansers Trio

Shovel huren

Een wiellader of shovel huren? Een shovel wordt veel gebruikt in de bouw, op- en overslag. Zowel grote als mini shovels. De machines zijn breed inzetbaar ten behoeve van het laden en vlakken. Onze elektrische wielladers en shovels zijn altijd zeer populair door de brede inzetbaarheid. Wilt u een wiellader huren bij Lansers Trio? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Aanbod wielladers huren bij Lansers trio?

Bij Lansers Trio kunt u een shovel of wiellader huren uit onze eigen vloot. Deze brede vloot bestaat enkel uit jonge en goed onderhouden machines die beschikbaar zijn voor de verhuur van korte en lange termijn. Een mini shovel huren? Deze kunt u zeker ook terugvinden in onze vloot. Als u ervoor kiest om een shovel te huren voor de lange termijn, dan is het mogelijk dat wij de machines aanpassen naar uw wensen. Zo zijn ze ideaal voor uw project en kunt u optimaal gebruik maken van de gehuurde shovel. Is een wiellader niet geschikt voor uw project, dan heeft u de keuze uit diverse kranen; bandenkranenschrankladers en trekkers.

Lansers Trio is gespecialiseerd in shovel verhuur voor het grotere segment en machines ten behoeve van trem werkzaamheden. Bovendien kunnen we ook onderhoudscontracten aangaan voor uw shovel om de continuïteit van uw project te waarborgen. Onze monteurs en servicebussen kunnen op locatie onderhoud plegen en daardoor problemen snel en efficiënt oplossen.

Machine park

Onze machines

Met ons jong en goed onderhouden moderne materiaal, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers helpen we uw project verder. Wij kunnen alles leveren voor zowel de korte als lange termijn. Bekijk onze diverse machines.

Specificaties shovels en wielladers

Bij ons kunt u verschillende modellen shovels huren. Bij Lansers Trio hebben we acht verschillende modellen wielladers. De modellen die wij hebben zijn: Werklust 35F, Caterpillar 906H, Caterpillar 950M, Caterpillar 972M XE, Caterpillar 980M, Hyundai HL970 en Hyundai HL955. Wilt u meer weten over deze shovel modellen? Bekijk de pagina’s van deze modellen dan. Neem anders contact met ons op om een shovel te huren of voor meer informatie over de wielladers!

Direct een shovel huren

Direct een wiellader of shovel huren bij Lansers Trio? Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen u meer informatie geven over onze modellen. Ook als u een mini shovel of elektrische wiellader wilt huren. Lansers Trio is het bedrijf voor grondverzet door heel Nederland. Meer informatie over shovels huren? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.