Shovel huren

Wilt u een shovel huren voor uw project? Wij verhuren wielladers in alle soorten en maten. Van mini shovels en elektrische wielladers tot groter machines. Bij Lansers Trio bieden we de unieke shovel die u nodig heeft voor uw project. We passen deze zo nodig namelijk volledig op maat aan voor de behoeften van uw project. Denk hierbij aan een kleine of grote grondbak, maar ook bijvoorbeeld aan palletvorken, puinbakken, extra lampen rondom, stenenklemmen en bezems. Zo heeft u dus een veelzijdige wiellader met legio toepassingen voor uw bedrijf en kunt u alle kanten op. Vraag direct een gratis offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Specificaties shovel verhuur

Bij ons kunt u verschillende typen shovels huren, van groot tot klein en met verschillende accessoires. Zo bieden wij onder andere een grote shovel van maar liefst 31 ton. Hier kunt u grond en ander materiaal mee verplaatsen naar trucks, transportbanden, vultrechters, etc. Deze wielladers komen bij allerlei omvangrijke werkzaamheden goed van pas. Wanneer u een shovel nodig heeft, kunnen wij zo altijd een geschikt voertuig met bijbehorende voorzetstukken voor u vinden vanuit onze eigen vloot. Of het nu gaat om een grote wiellader of een mini shovel. Vraag snel een offerte aan of neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Service bus 1

Wiellader huren voor de korte en lange termijn

U kunt bij ons een shovel huren voor enkele dagen, maar dit kan natuurlijk ook gewoon voor een compleet project dat zomaar een jaar kan duren. Voor langer termijn huur kunt u zelfs een onderhoudscontract bij ons afsluiten, zodat u verzekerd bent van de continuïteit van uw project. Als u bijvoorbeeld een keer pech hebt met de shovel, dan kunt u ons altijd bellen om het voor u op te lossen. Onze specialisten werken in ploegendiensten en zijn daardoor 24/7 bereikbaar. Zo is de hulp altijd nabij en snel onderweg.

Maar ook als u meer één dag een wiellader wilt huren kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Het kan zo zijn dat uw eigen machine het heeft begeven of onderhoud nodig heeft. In dat geval kunt u bij ons ook voor korte duur een shovel huren.

Op zoek naar een machine?

Met of zonder machinist shovel huren

Niet iedereen heeft natuurlijk de benodigde ervaring om een grote en zware shovel te bedienen. Een shovel is een zware machine en daar zijn certificaten voor nodig. Daarbij gaat een klus vaak sneller wanneer een gespecialiseerde en ervaren machinist de wiellader bestuurt. Daarom kunt u bij ons ook een machinist bij de shovel inhuren. Zo kunt u dus in één keer zowel het materieel als het personeel aantrekken via Lansers Trio. Mocht het zo zijn dat u uw eigen machinist al heeft, dan kunt u de wiellader simpelweg zonder machinist inhuren.

Op maat shovel huren bij Lansers Trio

Bij Lansers Trio zijn we gespecialiseerd in zwaar materieel voor grondverzet en -transport, maar we verhuren ook compactere machines. Zo kunt u bijvoorbeeld mini shovels en/of een elektrische wiellader huren. Wij beschikken over een uitgebreid eigen machinepark met allerlei machines, groot en klein, die zowel voor de korte als de lange termijn kunt huren. Denk hierbij ook aan diverse graafmachines.

xOf u nu dus voor een paar dagen een shovel wilt huren of voor een volledig project dat maanden gaat duren, bij ons is het geen probleem. Sterker nog, we maken de wiellader helemaal klaar en leveren alle benodigde voorzetstukken erbij, zodat u precies geleverd krijgt wat u nodig had. U neemt contact met ons op en wij regelen voor u de perfecte oplossing op maat. Binnen 24 uur hebben wij al een offerte voor u klaarstaan. Schroom dus niet en vraag direct een gratis offerte aan voor uw machine!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.