Shovel huren

Wilt u een shovel huren voor de lange of de korte termijn? Wij verhuren shovels en wielladers in alle soorten en maten. Van mini shovels en elektrische wielladers tot groter materiaal. Bij Lansers Trio bieden we de shovel die u nodig heeft voor uw project in ons machinepark aan. Deze kunnen we ook nog eens op maat aanpassen voor uw behoeften. Denk hierbij aan een kleine of grote grondbak, maar ook bijvoorbeeld aan palletvorken, puinbakken, stenenklemmen en bezems. Zo heeft u dus een veelzijdige machine met legio toepassingen voor uw bedrijf en kunt u dus alle kanten uit. Lees verder voor meer informatie over onze shovel verhuur of neem direct contact op.

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Shovel op maat huren

Bij Lansers Trio zijn we gespecialiseerd in zwaar materieel voor grondverzet en -transport, maar tegenwoordig verhuren we ook compactere machines. Zo kunt u bijvoorbeeld mini shovels en/of een elektrische wiellader huren. Wij zijn namelijk uw partner wanneer het aankomt op machinehuur. Wij beschikken over een uitgebreid eigen machinepark met allerlei machines, groot en klein die zowel voor de korte als de lange termijn kunt huren. Of u nu dus voor een paar dagen een shovel wilt huren of voor een volledig project dat maanden gaat duren, bij ons is het geen probleem. Sterker nog, we maken de shovel helemaal klaar en leveren alle benodigde voorzetstukken erbij zodat u precies geleverd krijgt wat u nodig had. U neemt contact met ons op en wij regelen voor u de perfecte oplossing op maat. Wij hebben meestal al binnen 24 uur een offerte, schroom dus niet er een aan te vragen voor een shovel huren of voor een andere machine als een bandenkraanschranklader of trekker.

Specificaties shovels en wielladers

Bij ons kunt u verschillende typen shovels huren, van groot tot klein en met verschillende toebehoren. Wij zijn gespecialiseerd in zwaar materieel en helpen onder andere hoogovens en bedrijven in grondverzet en recycling. Zo vindt u bij ons op de site onder andere een grote shovel van maar liefst 31 ton. Hier kunt u grond en ander materiaal mee verplaatsen naar trucks, transportbanden, vultrechters, etc. Deze wielladers komen bij allerlei omvangrijke werkzaamheden goed van pas. Wanneer u een shovel nodig heeft, kunnen wij zo altijd een geschikt voertuig met bijbehorende voorzetstukken voor u vinden vanuit onze eigen vloot. Of het nu gaat om groot materiaal of een mini shovel. Vraag snel een offerte aan of neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

U kunt bij ons een shovel huren voor een of een aantal dagen, maar dit kan natuurlijk ook gewoon voor een compleet project, zelfs als u wel een aantal maanden bezig gaat zijn. Voor langere termijn huur kunt u zelfs een onderhoudscontract afsluiten zodat u verzekerd bent van de continuïteit van uw project. Als u bijvoorbeeld een keer pech hebt met de shovel, dan kunt u ons altijd bellen om het voor u op te lossen. Onze specialisten werken in ploegendiensten en zijn daardoor 24/7 bereikbaar. Zo is de hulp altijd nabij en snel onderweg om de continuïteit van uw operatie te waarborgen. Zo kunt u een lange termijn samenwerking aangaan voor het huren van een shovel, maar ook voor ander materieel en zelfs voor machinisten!

Shovel huren met machinist

Niet iedereen heeft natuurlijk de benodigde ervaring om een grote en zware shovel te bedienen. Een shovel is een zware machine en daar zijn certificaten voor nodig. Daarbij gaat een klus vaak sneller wanneer een gespecialiseerde ervaren machinist de wiellader bestuurt. Daarom kunt u bij ons ook een machinist inhuren bij de shovel. Zo kunt u dus in één keer zowel het materieel als het personeel aantrekken via Lansers Trio. Bij ons kunt u verschillende modellen shovels huren. Bij Lansers Trio hebben we acht verschillende modellen wielladers. De modellen die wij hebben zijn: Werklust 35FCaterpillar 906HCaterpillar 950MCaterpillar 972M XECaterpillar 980MHyundai HL970 en Hyundai HL955. Wilt u meer weten over deze shovel modellen? Contacteer ons met uw situatie en vertel ons wat u zoekt, dan zoeken wij voor u de oplossing in ons machinepark en personeelsbestand.

Wanneer u een shovel wilt huren kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij hebben een uitgebreide vloot aan shovels en andere machines. Ook hebben wij vakkundig personeel in dienst. Zowel voor het onderhouden en repareren van de machines, als voor het besturen ervan. Zo hebben wij alles in huis om u bij te staan op het gebied van machinehuur voor zowel de korte als de lange termijn. We sturen vrijwel altijd binnen 24 uur een offerte op voor een shovel of een andere machine waardoor u altijd snel weet waar u aan toe bent. Neem dus meteen contact op!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.