Bulldozer huren

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Vraag direct een offerte aan
Home | Bulldozer huren
Lansers Trio

Bulldozer huren

Wilt u een bulldozer huren? Bij Lansers Trio hebben we een uitgebreid assortiment binnen het bulldozerverhuur. Onze bulldozers zijn over het algemeen groot en krachtig zwaar materiaal op rupsen. Dankzij de rupsen hebben ze uitstekende grondvastheid en mobiliteit op zeer ruw terrein. Ze worden vaak gebruikt bij wegenbouw, algemene bouw, mijnbouw, bosbouw, landontgiing, infastructuurontwikkeling en alle andere projecten die zeer mobiele maar toch krachtige en stabiele grondverzetmachines vereisen. Bij ons kunt u een bulldozer huren met verschillende bladen waaronder: s-blad, u-mes of semi u en met of zonder ripper. Meer weten over de bulldozerverhuur? Neem dan contact met ons op of lees direct verder.

Wat biedt Lansers trio?

Betreft bulldozer huren biedt Lansers Trio voor de korte termijn jonge en goed onderhouden machines uit eigen vloot. Ook voor langdurig bulldozerverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen bij de langdurige huur de machine(s) naar wens aanpassen, dit is bij alle merken mogelijk. Wij bieden bovendien slimme onderhoudscontracten als u kiest voor langdurig bulldozer huur. Voor het onderhoud op locatie hebben wij servicebussen en vakkundige monteurs beschikbaar, die elk probleem snel en efficiënt kunnen oplossen. Wij zorgen daarmee dat we de continuïteit kunnen waarborgen. Is een bulldozer toch niet wat u zoekt? Onze vloot bestaat ook uit grondzeven, schrankladers, shovels en veegmachines

Bij Lanser Trio kunt u bij het bulldozer huren ook kiezen voor het inhuren van vakkundige machinisten. Zo weet u zeker dat de machines op de juiste manier worden gebruikt.

Machine park

Onze machines

Met ons jong en goed onderhouden moderne materiaal, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers helpen we uw project verder. Wij kunnen alles leveren voor zowel de korte als lange termijn. Bekijk onze diverse machines.

Specificaties bulldozers

Bij het bulldozer huren bij Lansers Trio hebben wij twee bulldozers, de Caterpillar D8T en de Caterpillar D8TQ. De Caterpillar D8T heeft een brutogewicht van 38.488 kg en is uitgerust met een overdrukunit en een ripper. 

De andere bulldozer uit ons verhuurprogramma is de Caterpillar D8TQ. Deze heeft een brutogewicht van 40.465 kg. Ook deze bulldozer is uitgerust met een overdrukunit en ripper. De motor van deze machine voldoet aan de nieuwe milieueisen en is voorzien van een roetfilter.

Direct een bulldozer huren

Snel een bulldozer nodig? Bij Lansers Trio kunt u snel een bulldozer huren, voor zowel de korte als lange termijn. Het is mogelijk om de gewenste bulldozer naar wens aan te passen als u gaat voor huur op lange termijn. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.