Schranklader huren

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Vraag direct een offerte aan
Home | Schranklader huren
Lansers Trio

Schranklader huren

Schranklader of bobcat huren? Bobcats is een merk machines voor grondverzet die schrankladers heeft. Schrankladers zijn handige en wendbare machines die veel worden ingezet in de binnenvaart. Zo worden ze gebruikt om de lading bij elkaar te schuiven. Bij Lansers Trio is het mogelijk dat wij de Bobcat of schranklader uitvoeren met een bak, palletvorken of blok/rolbezem. Een schranklader is zeer geschikt voor kleine ruimtes en gebieden waar de normale shovel te groot is.

Wat biedt Lansers Trio?

Bij Lansers Trio kunt u Bobcat of schranklader uit de eigen vloot huren. De vloot van Lansers Trio bestaat uit jonge en goed onderhouden machines. Onze schrankladers zijn voor zowel de korte als lange termijn te huren. Als u kiest voor de lange termijn, dan kunt u ook onderhoudscontracten afsluiten. Wij komen dan op locatie met onze onderhoudsbussen om onderhoud uit te voeren en problemen snel en efficiënt op te lossen. Hierdoor blijft de continuïteit van uw project gewaarborgd en kunt u snel weer aan de slag. Onze schrankladers die te huur zijn kunnen we uitrusten met diverse uitvoeringen, afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. Ook bieden we divers ander grondverzet, zoals bandenkranenshovels en trekkers.

Machine park

Onze machines

Met ons jong en goed onderhouden moderne materiaal, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers helpen we uw project verder. Wij kunnen alles leveren voor zowel de korte als lange termijn. Bekijk onze diverse machines.

Specificaties schrankladers

Bij Lansers Trio kunt u gaan voor de huur van twee verschillende schrankladers. De modellen die wij hebben zijn de Schranklader JCB 155, Gehl R105 en de Gehl R165. Onze modellen zijn dus geen Bobcats maar zijn van het merk Gehl. De Gehl R105 heeft een brutogewicht van 1.802 kg, een motorvermogen van 23,7 kW, hoogte van 1,79 meter en een breedte van 1,37 meter. De Gehl R165 is de grotere variant en heeft een brutogewicht van 2.800 kg, een motorvermogen van 51 kW, een hoogte van 1,95 meter en een breedte van 1,57 meter. Wilt u een van deze Bobcat alternatieven huren? Neem dan contact met ons op!

Direct een schranklader huren

Direct een schranklader als alternatief van een Bobcat huren uit de goed onderhouden vloot van Lansers Trio? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met onze schrankladers en het aanpassen voor uw project? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor huur op de lange termijn? Alle informatie over het huren van een schranklader voor korte of lange termijn kunt u van ons krijgen als u contact met ons opneemt of een offerte aanvraagt.

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.