Schranklader/Bobcat huren

Schranklader of bobcat huren? Bij Lansers Trio passen we uw machine op maat aan, zodat het perfect past bij de behoeften van uw project. Bobcat is een ander woord voor de officiële naam ‘schranklader’. Het is afgeleid van het merk dat dit type machine het eerst op de markt bracht. De bobcat is een uiterst wendbare machine en is vernoemd naar de rode lynx die ook over deze eigenschappen beschikt. De machines worden veel ingezet in de binnenvaart, sloop of op boerderijen, bijvoorbeeld om ladingen bij elkaar te schuiven of om het te vervoeren. Wij kunnen een bobcat helemaal aan uw wensen aanpassen, zodat deze perfect ingericht is voor uw project. Een schranklader huren voor de korte of lange termijn? Vraag direct een gratis offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Diverse mogelijkheden voor een bobcat huren bij Lansers Trio

Bij Lansers Trio hebben we een breed eigen machinepark dat jong en uitstekend onderhouden is. Op die manier hebben we een oplossing voor ieder vraagstuk of project. Zowel voor de korte als de lange termijn kunt u bij ons een schranklader huren. Bij lange termijn huur kunt u er ook voor kiezen om een onderhoudscontract bij de machine af te sluiten. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken en kunnen dus altijd bij u komen met onze mobiele servicebussen om u uit de brand te helpen en de continuïteit van uw project te waarborgen. Zo zijn wij uw betrouwbare partner voor de verhuur van schrankladers en andere grotere bandenkranen.

Service bus 1

Waar komt de naam bobcat voor een schranklader vandaan?

Eigenlijk is bobcat een verwarring die door de jaren heen in de taal is geslopen. Het merk Bobcat was de eerste producent die een uiterst wendbare schranklader op de markt bracht. Deze soort kleine graafmachine werd vernoemd naar de rode lynx of bobcat omdat deze zo wendbaar is. Later zijn ook andere merken, zoals Gehl, deze wendbare schrankladers gaan maken. De naam bobcat is echter altijd gebleven. Hoewel het eigenlijk gaat om een merk schrankladers, noemen wij de machines ook vaak gewoon ‘bobcat’, zoals een verreiker of telescooplader ook vaak een manitou wordt genoemd. Bij Lansers Trio kunt u diverse schrankladers huren van merken als Gehl en JCB.

Op zoek naar een machine?

Specificaties bobcat huren

Bij Lansers Trio verhuren we diverse schrankladers vanuit ons machinepark. Hiermee kunt u in principe iedere klus aan. De breedte varieert tussen de 140 en 180 centimeter. Qua gewicht variëren de laders van 1.8 ton tot 2.8 ton en verschilt het vermogen van 34 pk tot 70 pk. U kunt zelf kiezen welke schranklader u wilt huren voor uw project, maar u kunt ook aangeven wat u nodig heeft. Dan kunnen wij een advies uitbrengen voor welke machine het meest geschikt is voor uw klus en wat er nog is bij deze machine. We kunnen de bobcat namelijk helemaal voor u aanpassen naar uw behoeften, waardoor ze breed inzetbaar zijn. Zo kunt u in plaats van de veel gebruikte bak er ook een palletvork, borstel, hamer of een rolbezem op laten zetten. Allerlei hulpstukken kunnen erbij geleverd worden die u ook nog eens zelf eenvoudig kunt verwisselen. Op die manier heeft u een multi-inzetbare machine, wat dus ook voor extra flexibiliteit zorgt. Zo heeft u geen andere machines nodig!

De juiste schranklader huren voor uw project

Schrankladers worden voor allerlei projecten gebruikt. Het fijne van een bobcat is dat het een compacte machine is die eenvoudig te bedienen, uiterst wendbaar is en ontzettend sterk is. Zo kunt u er alle kanten mee op. Deze machines worden vooral gebruikt voor klussen waar een shovel te log en groot voor is. Denk hierbij aan het bij elkaar schuiven van materiaal of het verplaatsen van grond of pallets in een krappe ruimte. Wij verhuren zowel op de korte als op de lange termijn en kunnen de schranklader dus volledig aanpassen aan de vereisten van uw project. Schroom dus niet om navraag te doen naar alle mogelijkheden die we bieden om uw machine zo aan te passen dat hij precies aan uw wensen voldoet. Zoekt u dus een betrouwbare partner om een schranklader te huren? Neem dan direct contact op of vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.