Schranklader huren

Een schranklader wordt ook wel een bobcat genoemd, het merk dat dit type machine het eerst op de markt bracht. De bobcat is een uiterst wendbare machine en is vernoemd naar de rode lynx die ook over deze eigenschappen beschikt. Wij verhuren bobcats of schrankladers van JCB en Gehl. Deze worden vaak ingezet in de binnenvaart, de sloop of op boerderijen. Bijvoorbeeld om ladingen bij elkaar te schuiven of om het te vervoeren. Wij kunnen een bobcat helemaal aan uw wensen aanpassen zodat de schranklader perfect voor uw project schikt is. Wilt u een schranklader huren voor de korte of lange termijn? Neem dan contact op of bekijk ons aanbod!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Bobcat huren bij Lansers Trio!

Bij Lansers Trio hebben we een breed eigen machinepark dat jong en uitstekend onderhouden is. Op die manier hebben we een oplossing voor ieder vraagstuk of project. Zowel voor de korte als de lange termijn kunt u bij ons een schranklader of bobcat huren. Bij lange termijn huur kunt u er ook voor kiezen om een onderhoudscontract bij de machine af te sluiten. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken en kunnen dus altijd bij u komen met onze mobiele servicebussen om u uit de brand te helpen en de continuïteit van uw project te waarborgen. Zo zijn wij uw betrouwbare partner in machinehuur voor schrankladers, maar ook voor bandenkranenshovels en trekkers.

Wat is het verschil tussen een schranklader en een bobcat?

Eigenlijk is bobcat een verwarring die door de jaren heen in de taal is geslopen. Het merk Bobcat was de eerste producent die een uiterst wendbare schranklader op de markt bracht. Dit werd vernoemd naar de rode lynx of bobcat omdat deze zo wendbaar is. Later zijn ook andere merken, zoals Gehl, deze wendbare schrankladers gaan maken. De naam bobcat is echter altijd gebleven. Hoewel het eigenlijk gaat om een merk schrankladers, noemen wij de machines ook vaak gewoon ‘bobcat’, zoals een verreiker of telescooplader ook vaak een manitou wordt genoemd. U kunt bij ons geen Bobcat huren, maar wij hebben wel schrankladers van Gehl en JCB te huur om de klus gedaan te krijgen.

Bij Lansers Trio hebben we momenteel drie verschillende schrankladers in het machinepark. Te weten de schranklader JCB 155Gehl R105 en de Gehl R165. Hiermee kunt u in principe iedere klus aan. De breedte varieert tussen de 140 en 180 cm. Qua gewicht variëren de laders van 1.8 ton tot 2.8 ton en verschilt het vermogen van 34 pk tot 70 pk. U kunt kiezen welke schranklader u wilt huren voor uw project, maar u kunt ook gewoon vertellen wat u nodig hebt en dan kunnen wij een advies uitbrengen voor welke machine het meest geschikt is voor uw klus. Ook kunnen we de bobcat helemaal voor u aanpassen aan uw wensen. Misschien heeft u wel helemaal geen bak bij uw schranklader nodig, maar heeft u liever een palletvork of een blok of een rolbezem. Wij kunnen er allerlei hulpstukken bij leveren die u ook nog eens zelf eenvoudig kunt verwisselen zodat u een multi-inzetbare machine hebt, wat dus ook voor extra flexibiliteit zorgt.

De juiste schranklader voor uw project

Schrankladers worden voor allerlei projecten gebruikt. Het fijne van een bobcat is dat het een compacte machine is die eenvoudig te bedienen en uiterst wendbaar is, maar wel ontzettend sterk. Zo kunt u er alle kanten mee op. Deze machines worden vooral gebruikt voor klussen waar een shovel te lomp en groot voor is. Denk hierbij aan het bij elkaar schuiven van materiaal of het verplaatsen van grond, grondstoffen of pallets in een krappe ruimte. Wij verhuren zowel op de korte als op de lange termijn en kunnen de schranklader dus volledig aanpassen aan de vereisten voor uw project. Schroom dus niet om navraag te doen naar alle mogelijkheden die we bieden om uw machine zo aan te passen dat hij precies aan uw wensen voldoet.

Wanneer u een schranklader nodig hebt voor uw project, kunt u ten alle tijden navraag doen bij ons bedrijf. Klik op de contactpagina en vul het formulier in om binnen 24 uur een offerte op maat te ontvangen of neem direct telefonisch contact op. We zijn altijd bereikbaar en staan u graag te woord over de mogelijkheden die we bieden voor machinehuur op de korte, maar ook zeker op de lange termijn. Bij huur op de lange termijn kunnen we ook onderhoud aan de machine plegen en bij pech staan we 24/7 klaar om te hulp te schieten zodat u met uw project snel weer verder kunt. Zoekt u dus een betrouwbare partner voor een schranklader of een andere machine? Neem dan direct contact op!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.