Overslagkraan huren

Overslagkraan huren? Bij Lansers Trio hebben we verschillende modellen mobiele overslagkranen. Deze kranen worden veelal gebruikt voor het laden, lossen en opdraaien. De kranen zijn mobiel en worden veel gebruikt voor binnenvaartschepen en coasters. De kranen zijn ook te gebruiken voor het op- en overslaan van diverse grondstoffen. Bij Lansers Trio helpen we u op alle mogelijke manieren om uw project soepel te laten verlopen. Meer weten over de huur van deze kranen of benieuwd naar de mogelijkheden bij Lansers Trio? Neem dan contact met ons op of vraag direct een gratis offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Mogelijkheden verhuur overslagkraan

Bij Lansers Trio huurt u een overslagkraan uit de eigen vloot. Deze vloot bestaat uit jonge en goed onderhouden machines. Deze kunt u bij ons voor zowel de korte als de lange termijn inzetten. Wanneer u voor de lange termijn een overslagkraan huurt, kunt u er ook voor kiezen om de machines volledig aan te laten passen naar de behoeften van uw project. Daarbij bieden wij ook onderhoudscontracten. Als u de machines dus huurt op de lange termijn, dan kunt u onze onderhoudsservice 24/7 bereiken. Met deze onderhoudscontracten blijft de continuïteit van uw project gewaarborgd. Onze onderhoudsbussen en monteurs op locatie zorgen ervoor dat uw problemen zo spoedig mogelijk zijn verholpen. Neem dus contact op met een van onze specialisten en bespreek de mogelijkheden voor uw overslagkraan.

Service bus 1

Specificaties overslagkranen

Bij Lansers Trio kunt u twee verschillende modellen overslagkranen huren. Dit zijn de de Sennebogen 835E en de Sennebogen 860E. De Sennebogen 835E heeft een brutogewicht 45.500 kg en maximale hoogte van ongeveer 18 meter. De Sennebogen 860E heeft een bruto gewicht van 93.500 kg en heeft een maximale hoogte tussen de 18 en 23 meter. Heeft u dus een groter project waarbij zwaardere materialen verplaatst moeten worden? Dan kunt u het beste kiezen voor de krachtigere Sennebogen 860E. Daarbij hebben beide modellen de mogelijkheid om de cabine in hoogte te verstellen. Zo kunt u constant goed overzicht houden over de omgeving waar u werkt. Ook kunnen wij uw overslagkranen voorzien van diverse opzetstukken. Als u meer wilt weten over de machines, neem dan contact met ons op of bekijk de specifieke modellen!

Direct uw overslagkraan huren bij Lansers Trio

Meer weten over de mogelijkheden van de huur van een overslagkraan bij Lansers Trio? Neem dan direct contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Zoals gezegd kunnen we bij machinehuur op de lange termijn de machines volledig aanpassen naar uw wensen. Dit zorgt ervoor dat het gebruiken en werken van de overslagkranen helemaal is afgestemd op uw project. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Lansers Trio en neem direct contact met ons op!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.