Overslagkraan huren

Overslagkraan huren? Bij Lansers Trio hebben we verschillende modellen overslagkranen. Deze kranen worden veelal gebruikt voor het laden, lossen en opdraaien. De kranen zijn mobiel en worden veel gebruikt voor binnenvaartschepen en koosters. Ook te gebruiken voor het op- en overslaan van diverse grondstoffen. Daarbij bieden wij ook andere kranen. Denk aan bulldozers, graafmachines en rupskranen. Meer weten over de huur van deze kranen of benieuwd naar de mogelijkheden bij Lansers Trio? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Wat biedt Lansers Trio?

Bij Lansers Trio krijgt u een overslagkraan uit de eigen vloot wanneer u er een huurt. Deze vloot bestaat uit jonge en goed onderhouden machines. U kunt bij ons overslagkranen huren voor de korte en lange termijn. Als u voor de lange termijn gaat, is het ook mogelijk dat wij de machines voor u aanpassen zodat deze helemaal past bij de werkzaamheden die u voor ogen heeft. Naast het verhuur van overslagkranen kunt u bij ons ook terecht voor onderhoudscontracten als u voor de huur gaat voor de lange termijn. Met deze onderhoudscontracten blijft de continuïteit van uw project gewaarborgd. Onze onderhoudsbussen en monteurs op locatie zorgen ervoor dat uw problemen zo spoedig mogelijk zijn verholpen. Wij hebben machines van klein tot groot, waaronder overslagkranen om te huren.

Specificaties overslagkranen

Bij Lansers Trio kunt u twee verschillende modellen overslagkranen huren. Wij hebben de Sennebogen 835E en de Sennebogen 860E. De Sennebogen 835E heeft een brutogewicht 45.500 kg en maximale hoogte van ongeveer 18 meter. De Sennebogen 860E heeft een bruto gewicht van 93.500 kg en heeft een maximale hoogte tussen de 18 en 23 meter. Als u meer wilt weten over de modellen, neem dan contact met ons op of bekijk de modellen.

Direct een overslagkraan huren

Meer weten over de mogelijkheden van de huur van een overslagkraan bij Lansers Trio? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Zoals gezegd kunnen we bij machinehuur op de lange termijn de machines aanpassen naar uw wensen. Dit zorgt ervoor dat het gebruiken en werken van de overslagkranen helemaal is afgestemd op uw project. Kies voor Lansers Trio en neem direct contact met ons op!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.