Graafmachine huren

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Vraag direct een offerte aan
Home | Graafmachine huren
Lansers Trio

Graafmachine huren

Graafmachine huren? Bij Lansers Trio hebben we machines die kunnen graven maar ook vlakken en laden. Onze graafmachines en minikranen zijn voorzien van rupsen of banden en kunnen uitgevoerd worden met diverse hulpstukken, van knijpers tot palletvorken. Kiest u voor de huur van een minigraver of graafmachine op de lange termijn? Wij passen de machine aan op uw wensen en behoeftes. Meer weten over het huren van een kraan? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

Wat biedt Lansers Trio?

Bij Lansers Trio kunt u diverse graafmachines huren. De gravers kunnen vlakken en laden. U kunt bij ons een kraan huren voor zowel korte als lange termijn. Onze vloot is breed en bestaat uit jonge en goed onderhouden machines. Wilt u een minikraan huren? Ook die zal u hiertussen vinden! Bij het langdurig huren van de kraan is het mogelijk dat wij de machine aanpassen zodat deze uitermate geschikt is voor de werkzaamheden die u voor ogen heeft. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw graafmachine of minikraan. We hebben servicebussen met vakkundige monteurs voor het onderhoud op locatie. Onze monteurs lossen ieder probleem snel en efficiënt op waardoor de continuïteit wordt gewaarborgd! Ook bieden wij ander grondverzet. Denk aan onder andere een bandenkranen, bulldozersgrondzeven, overslagkranen, rupskranen, schrankladers, shovels, transportbanden, trekkers, trommelzeven, veegmachines en wegdekreinigers.

Machine park

Onze machines

Met ons jong en goed onderhouden moderne materiaal, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers helpen we uw project verder. Wij kunnen alles leveren voor zowel de korte als lange termijn. Bekijk onze diverse machines.

Specificaties graafmachines

Meer weten over de specificaties van de graafmachines voordat u een kraan gaat huren? Bekijk per model van de minigraver en graafmachine wat de specificaties zijn zodat u voor uw klus de juiste kiest. Onze machines zijn de Takeuchi TB235, Takeuchi TB216, Takeuchi TB016, Takeuchi TB108, Caterpillar 323 en de Caterpillar 336. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken welke graafmachine u dient te huren? Neem dan contact met ons op voor advies.

Direct een graafmachine huren

Direct een graafmachine huren? Lansers Trio heeft een ruime vloot met jonge en goed onderhouden machines. Bovendien is het mogelijk om bij langdurige huur de graafmachines aan te passen naar uw wensen zodat deze perfect zijn voor de uit te voeren werkzaamheden. Ook kunnen we onderhoudscontracten afsluiten bij langdurige huur van de graafmachines zodat de continuïteit gewaarborgd blijft. Naast grote grafmachines verhuren wij ook mini graafmachines. Meer weten over een graafmachine huren? Of gelijk een huur aanvragen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.