Graafmachine huren

Graafmachine huren voor uw project? Bij Lansers Trio hebben we machines die kunnen graven maar ook vlakken en laden. Onze graafmachines zijn voorzien van rupsen of banden en kunnen uitgevoerd worden met diverse hulpstukken, van knijpers tot palletvorken. Kiest u voor een graafmachine of minigraver huren op de lange termijn? Wij passen de machine aan op uw wensen en behoeftes. Meer weten over het huren van een kraan? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Wat biedt Lansers Trio?

Bij Lansers Trio kunt u diverse graafmachines huren. De gravers kunnen vlakken en laden. U kunt bij ons een kraan huren voor zowel korte als lange termijn. Onze vloot is breed en bestaat uit jonge en goed onderhouden machines. Wilt u een kraan huren? Ook die zal u hiertussen vinden! Bij het langdurig huren van de kraan is het mogelijk dat wij de machine aanpassen zodat deze uitermate geschikt is voor de werkzaamheden die u voor ogen heeft. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten tijdens de verhuur van uw graafmachine. We hebben servicebussen met vakkundige monteurs voor het onderhoud op locatie. Onze monteurs lossen ieder probleem snel en efficiënt op waardoor de continuïteit wordt gewaarborgd! Ook bieden wij ander grondverzet. Denk onder andere aan bulldozers, overslagkranen en rupskranen.

Waar moet ik op letten met een graafmachine huren?

Wanneer u een bedrijf zoekt die graafmachine verhuur verzorgd bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen graafmachines leveren in alle soorten en maten. Maar kunt u zomaar een graafmachine zonder certificaten en bevoegdheden huren?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat u niet zomaar met een graafmachine kunt graven zonder dat u er wettelijk een melding van maakt. Reden hiervoor is dat er onder de grond diverse leidingen en buizen lopen. Denk aan waterleidingen, kabels of een leiding van het riool. Het valt namelijk vaak tegen hoe ondiep deze leidingen soms liggen. Meestal liggen ze namelijk op minder dan een meter diepte van de oppervlakte. U moet dus weten waar de leidingen liggen om te kunnen graven. Als u dus een graafmachine wilt huren om hiermee te gaan graven, dan moet u deze melding maken. Het kost u zestien euro. Maar dan krijgt u ook meteen een hele uitdraai van de diverse netwerken die zich onder de grond bevinden. Op deze manier weet u nu wel precies waar u wel en niet kunt graven. Ook als u toch ergens wilt graven waar een kabel of leiding ligt, weet u dat u daar extra op moet letten zodat u niks raakt. Anders bent u alleen maar verder van huis!

Op zoek naar een machine?

Mag ik zomaar een graafmachine besturen?

Volgens de wet moet u een opleiding hebben gedaan om machines als deze te besturen. Dit omdat het onder de categorie mobiele arbeidsmiddelen valt. Echter staat er in de wet niets over het besturen van een graafmachines of andere arbeidsvoertuigen voor particulier of privé gebruik. Dit betekent dat u gewoon een graafmachine kunt besturen als u niet met derden werkt. Hierover staat namelijk wel specifiek dat het niet mag.

Over het algemeen wordt een graafmachine besturen niet heel moeilijk gevonden. Toch zullen we u altijd instructies geven wanneer u een graafmachine bij ons huurt. Op deze manier zijn wij er zeker van dat we er alles aan hebben gedaan om u veilig uw project te laten doen en dat wij de graafmachine heelhuids terugkrijgen. Daarnaast kunt u bij ons ook een machinist inhuren. Uw project zal zo een stuk sneller verlopen. De machinist weet namelijk precies hoe alles werkt in de graafmachine. Zo zal alles nog sneller gaan. Daarnaast heeft u er weer mankracht bij wat ook een reden is waardoor alles sneller zal gaan. Een machinist inhuren is dus ook zeker een goede optie!

Specificaties graafmachines

Meer weten over de specificaties van de graafmachines voordat u een kraan gaat huren? Bekijk voor een graafmachine huren per model wat de specificaties zijn zodat u voor uw klus de juiste kiest. De graafmachines die wij verhuren zijn de Takeuchi TB235, Takeuchi TB216, Takeuchi TB016, Takeuchi TB108, Caterpillar 323 en de Caterpillar 336. Iedere graafmachine heeft zijn eigen voordelen en ook ieder model is weer geschikt voor een ander specifiek project. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken welke graafmachine u dient te huren? Neem dan contact met ons op voor advies!

Direct een machine huren

Direct een graver huren? Lansers Trio heeft een ruime vloot met jonge en goed onderhouden machines. Bovendien is het mogelijk om bij langdurige huur de graafmachines aan te passen naar uw wensen zodat deze perfect zijn voor de uit te voeren werkzaamheden. Ook kunnen we onderhoudscontracten afsluiten bij langdurige huur van de graafmachines zodat de continuïteit gewaarborgd blijft. Niemand zit er namelijk op te wachten dat een heel project of een deel van een project stilgelegd wordt vanwege gebreken aan een machine en iedereen hierdoor vertraging oploopt. Wij komen de machines dan graag eens in de zoveel tijd onderhouden en nakijken. Naast grote graafmachines kunt u bij ons ook een mini graafmachine huren. Meer weten over het huren van een graafmachine? Of gelijk een huur aanvragen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.