Graafmachine huren

Graafmachine huren? Bij Lansers Trio bieden we diverse grote en kleine machines die kunnen graven maar ook vlakken en laden. Onze graafmachines zijn voorzien van rupsen of banden en kunnen uitgevoerd worden met diverse hulpstukken, van knijpers tot palletvorken. Kiest u voor een graafmachine huren op de lange termijn? Wij passen de machine aan op uw wensen en behoeften. Wilt u direct een kraan huren? Vraag hiernaast dan gelijk een gratis offerte aan of neem contact met ons op als u nog vragen heeft!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Diverse graafmachines huren bij Lansers Trio

U kunt bij ons een graafmachine huren van groot tot klein. We bieden minigravers die gaan van 0,85 tot 3,5 ton. Hiermee kunt u kleine projecten voor de particuliere verhuur bijvoorbeeld ideaal aanpakken. Denk aan het uitgraven van een tuin of voor het leggen van leidingen. Met zo een mini graafmachine kunt u vaak zelfs door een deuropening. U bent dus erg mobiel met deze machine.

Binnen de grote graafmachines verhuren wij machines van 10 tot 37,2 ton. Hiermee kunt u het echte grote werk aan. Met de rupsbanden of wielen zijn ze zeer mobiel, maar kunt u nog steeds veel grondstoffen verplaatsen. De graafmachines worden dan ook vaak ingezet om grondstoffen op een dumper te laden, grote kuilen te graven of grond af te vlakken met het dozerblad.

Mogelijke specificaties binnen graafmachine verhuur

Met een graafmachine huren is er veel mogelijk bij Lansers Trio. U kunt allereerst kiezen uit diverse krachtige en efficiënte gravers. Bekijk goed welke machine met welke specificaties het beste past bij uw project. Gaat het om een klein project waar niet diep gegraven hoeft te worden, kies dan voor een van onze minigravers. Voor grote projecten zijn de zwaardere graafmachines uiteraard handiger, aangezien ze meer grondstof in een korte tijd kunnen verplaatsen.

Verder kunt u uw machine bij Lansers Trio volledig op maat laten inrichten. Dit is voornamelijk handig als u een graafmachine huurt voor de lange termijn. U kunt kiezen voor diverse opzetstukken, wel of geen dozerblad, extra verlichting rondom voor wanneer u in het donker werkt en nog veel meer. Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten. U kunt uw situatie uitleggen en wij zullen u hierbij volledig vrijblijvend adviseren over hoe uw kraan ingericht moet worden.

Op zoek naar een machine?

Waar moet ik op letten met een graafmachine huren?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat u niet zomaar een graafmachine kunt huren om hiermee te graven zonder dat u er wettelijk een melding van maakt. Reden hiervoor is dat er onder de grond diverse leidingen en buizen lopen. Denk aan waterleidingen, kabels, gasleidingen of een leiding van het riool. Het valt vaak tegen hoe ondiep deze leidingen soms liggen. Meestal liggen ze namelijk op minder dan een meter diepte van de oppervlakte. U moet dus weten waar de leidingen liggen om te kunnen graven.

Kosten voor het maken van deze melding bedragen €16, maar dan krijgt u ook meteen een hele uitdraai van de diverse netwerken die zich onder de grond bevinden. Op deze manier weet u nu wel precies waar u wel en niet kunt graven. Ook als u toch ergens wilt graven waar een kabel of leiding ligt, weet u dat u daar extra op moet letten zodat u niets raakt. Anders bent u alleen maar verder van huis!

Mag ik zomaar een graafmachine besturen?

Volgens de wet moet u een opleiding hebben gedaan om machines als deze te besturen. Dit omdat het onder de categorie mobiele arbeidsmiddelen valt. Echter staat er in de wet niets over het besturen van een graafmachines of andere arbeidsvoertuigen voor particulier of privé gebruik. Dit betekent dat u gewoon een graafmachine kunt besturen als u niet met derden werkt. Hierover staat namelijk wel specifiek dat het niet mag.

Hoe dan ook zullen we u altijd instructies geven wanneer u een graafmachine bij ons huurt. Op deze manier zijn wij er zeker van dat we er alles aan hebben gedaan dat u veilig te werk kunt gaan en dat wij de graafmachine heelhuids terugkrijgen.

Daarnaast kunt u bij ons ook een machinist inhuren. Uw project zal zo een stuk sneller verlopen. De machinist weet namelijk precies hoe alles werkt in de graafmachine en hoe hij hier efficiënt mee om moet gaan. Zo zal alles nog sneller gaan. Daarnaast heeft u er weer mankracht bij. Vele handen maken licht werk!

Andere machines in combinatie met een graafmachine huren

Bij Lansers Trio kunt u diverse graafmachines huren. De gravers kunnen naast graven ook vlakken en laden. Daarbij kunt u voor uw project ook divers ander materieel inhuren. Onze vloot is breed en bestaat uit jonge en goed onderhouden machines. Zo kunt u ook een shovels huren om snel en veel te kunnen laden. Maar ook bieden we sterke overslagkranen die de grondstoffen uit de kuil die u met de graafmachine heeft gegraven makkelijk kunnen verplaatsen. Met de lange armen van deze kranen maakt u het uzelf een stuk makkelijker en kunt u zeer efficiënt te werk gaan.

Bij het langdurig huren van alle machines is het mogelijk dat wij deze aanpassen, zodat ze uitermate geschikt zijn voor uw project. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten tijdens de verhuur van uw graafmachine. We hebben servicebussen met vakkundige monteurs voor het onderhoud op locatie. Onze monteurs lossen ieder probleem snel en efficiënt op waardoor de continuïteit wordt gewaarborgd. Hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar!

 

Direct op maat uw unieke graafmachine huren!

Direct een graver huren? Lansers Trio biedt een ruime vloot met jonge en goed onderhouden machines. Wij verhuren machines voor zowel de korte als voor de lange termijn en voor particulieren en bedrijven. Neem contact op met onze specialisten als u vragen heeft over de verhuur. Wij zullen u vrijblijvend advies geven en u diverse mogelijkheden aanbieden voor uw situatie. Zo bieden we grote en kleine graafmachines en kunt u bij ons diverse andere machines huren. Weet u al exact wat u wilt? Vraag dan een gratis offerte aan!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.