Machines

Ravo Azura MC 210

Een comfortabele cabine, topprestaties als het om vegen gaat en dit alles met oog voor het milieu. De compacte Ravo Azura MC 210 heeft het allemaal. Deze Ravo is de perfecte veegwagen voor stedelijke gebieden of andere plekken waar de ruimtes klein zijn. Wilt u meer weten over een veegmachine huren bij Lansers Trio? Of over de Ravo Azura MC 210? Neem dan direct contact op met onze specialisten!

Specificaties

Bekijk de specificaties van de Ravo Azura MC 210 hieronder:
Motorvermogen:
62 kw / 84 pk
Hoogte machine:
2096 mm
Lengte machine:
3965 mm
Breedte machine:
1293 mm

Ravo Azura MC 210 huren voor lange en korte termijn

Ravo Azura MC 210 huren? Dit is een goede keuze. Deze veegmachine is compacter dan de Ravo 540. Hierdoor kunt u gemakkelijker manoeuvreren in stedelijke of krappe plekken. De zuigkracht is echter niet minder hierdoor. Verder kunt u de machine nog inrichten zoals u dat wilt met verschillende borstels en dergelijke.

Voor het huren van uw veegmachine maakt het niet uit of het voor de korte of lange termijn is. Bij Lansers Trio is het allemaal mogelijk! Daarbij kunt u zelfs een onderhoudscontract met ons afsluiten. Wij komen uw Ravo Azura MC 210 veger dan op locatie onderhouden. Heeft u nog vragen over deze specifieke machine? Neem dan contact met ons op. Lansers Trio staat voor u klaar!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.