Dumper huren

Dumper huren? Bij Lansers Trio bieden we de meest krachtige en zware wieldumpers om uw project mee te ondersteunen. Deze machines zijn ideaal voor het verplaatsen van grondstoffen. Onze dumpers hebben namelijk een grote bak waarmee u in een keer een grote hoeveelheid kunt vervoeren. Onze grootste machine kan zelfs ongeveer 30 kubieke meter aan grondstoffen kwijt! Zo hoeft u niet vaak heen en weer te rijden en kiept u de bak gemakkelijk om op de plek waar u de grondstoffen weer kwijt wilt. Vraag hiernaast direct een gratis offerte aan om uw dumper te huren!

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Voordelen dumper huren bij Lansers Trio

Met een dumper huren maakt het u uzelf een stuk gemakkelijker. Wanneer de grondstoffen verplaatst moeten worden over een groot terrein, kunt u de wieldumper in een keer volladen en een grote hoeveelheid verplaatsen. Wat het voordeel is van Lansers Trio is dat we extra’s kunnen toevoegen aan de machine. Denk aan gereedschap of extra verlichting rondom wanneer u in de avonden of vroeg in de ochtenden werkt. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met onze specialisten. Zij zullen u volledig vrijblijvend advies geven over de wieldumper en de extra mogelijke opties die u nodig heeft.

Een dumper huurt u bij Lansers Trio voor zowel de korte als voor de lange termijn. Mocht u een dumpwagen nodig hebben voor de lange termijn, dan kunt u hier meteen een onderhoudscontract bij nemen. Onze monteurs staan dan 24/7 voor u klaar om uw machines te onderhouden. Zo kan uw project ten alle tijden doorgaan en loopt u geen achterstand op. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een machinist bij uw dumper in te huren. Zo beschikt u over extra mankracht en zal het project al helemaal voorspoedig verlopen.

Service bus 1

Wieldumper combineren met ander materieel

Het beste kunt u een wieldumper huren in combinatie met een van onze andere machines, mocht u daar nog niet over beschikken. De grondstoffen moeten namelijk op een snelle en simpele manier in de dumper gestort worden. Hier kunt u een van onze graafmachines of een overslagkraan voor gebruiken. Met het juiste opzetstuk op deze kranen kunt u de dumper al in een korte tijd vullen. Ook kan een schranklader of bulldozer hier goed bij helpen. Met deze machines schuift u alle grondstoffen gemakkelijk naar elkaar toe zodat de laders het gemakkelijk op kunnen pakken en in de dumper kunnen plaatsen. Zorg dus naast dat u een dumper huurt, u ook beschikt over ander materieel om uw project op rolletjes te laten lopen!

Op zoek naar een machine?

Veelzijdige dumper verhuur bij Lansers Trio

Wilt u een dumper huren, dan is er bij Lansers Trio dus veel mogelijk. U kunt verschillende extra’s toevoegen aan de machine én u kunt er zelfs een machinist bij inhuren. Mocht u de dumpwagen daarnaast voor de lange termijn in willen schakelen, dan heeft u ook nog de keuze om voor een onderhoudscontract te gaan. Zo staan wij u 24/7 bij, mocht er iets gebeuren. Onze groter wieldumpers kunnen zelfs rond de 30 kubieke meters aan grondstoffen dragen! Heeft u dus een groot project en wilt u hiervoor een wieldumper huren? Vraag dan nu een gratis offerte aan en bespreek de mogelijkheden met onze specialisten. Wij zorgen ervoor dat u de beste mogelijkheid krijgt voor uw project!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.