Machines

Caterpillar 980M

De Caterpillar 980M is een shovel van middelgroot formaat. Deze veelzijdige shovel uit de vloot van Lansers Trio is ideaal voor grondverzetwerkzaamheden. Denk onder andere aan het verplaatsen van materiaal naar trucks, transportbanden, vultrechters en meer. Meer weten over de Caterpillar 980M? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Specificaties

Bekijk de specificaties van de Caterpillar 980M.
Motortype:
Cat C13 ACERT
Motorvermogen:
288 kW / 392 pk
Maximale snelheid:
40 km/h
Roetfilter:
ja
Bakinhoud:
4,00 – 12,20 m³
Hefkracht:
224 kN
Transportlengte:
7,96 m
Transport hoogte:
3,81 m
Brutogewicht:
31.244 kg

Richt uw Caterpillar 980M in zoals u dat wilt!

Wilt u de Caterpillar 980M huren? Bij Lansers Trio kunt u terecht voor vele soorten machines voor grondverzet en -transport werkzaamheden. Zoals onder andere het huren van shovels. Het voordeel van Lansers Trio is dat wij uw machine volledig in kunnen richten zoals u dat wilt. Heeft u extra verlichting nodig rondom, omdat u veel in het donker werkt? Wij voegen het toe! Zo kunnen we nog veel meer aanpassen!

Wilt u meerdere machines huren inclusief onderhoudscontract voor een lange of korte periode? Het is allemaal mogelijk bij Lansers Trio! Neem hiervoor contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden over de Caterpillar 980M en onze andere machines!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.