Veegmachine huren

Een veegmachine huren om uw bedrijventerrein, weg of ander oppervlakte te reinigen? Bij Lansers Trio kunt u naast machines voor grondverzet en -transport ook terecht voor wegdekreinigers, zoals borstelmachines en straatveegmachines. Meer informatie over het huren van een veegmachine leest u op deze pagina. Direct een een veegwagen huren? Neem dan contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Er zijn geen machines gevonden

Wat biedt Lansers trio?

Lansers Trio biedt een uitgebreide vloot aan jonge en goed onderhouden machines die vooral in het teken staan van grondverzet en transport. Maar ook voor andere werkzaamheden hebben wij machines, zoals de borstelmachine om grote oppervlaktes of wegen te vegen. U kunt bij ons een straatveegmachine huren voor korte of lange periode. Zo hoeft u zelf geen grote investering te doen als u bijvoorbeeld het parkeerterrein van uw bedrijf wil vegen. Wilt u voor een lange periode een borstelmachine huren, dan kan het afsluiten van een onderhoudscontract slim zijn. Wij komen dan met onze monteurs en hun servicebussen op uw locatie het onderhoud uitvoeren. Zo blijven we problemen voor en blijven onze machines goed werken, wanneer u ze ook nodig heeft. Meer weten? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren welke keuze u het beste kunt maken.

Service bus 1

Specificaties veegmachines

Bij Lansers Trio kunt u bij een veegmachine huren kiezen uit de Ravo 530 of de Ravo 530 ST. Deze machines zijn ideaal voor het vegen van grote oppervlaktes zoals bedrijventerrein of wegen. Wilt u meer informatie over deze borstelmachines? Bekijk dan de pagina’s van de modellen zelf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd eenvoudig contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Direct een veegmachine huren

Direct een veegmachine huren uit de uitgebreide vloot van Lansers Trio? Onze straatveegmachines zijn in staat om snel en grondig grote oppervlaktes te vegen en schoon te maken. Heeft u toch liever een andere wegdekreiniger? Ook die hebben wij in de jonge en goed onderhouden vloot. Informatie over een veegmachine huren krijgt u snel bij het aanvragen van een offerte of als u direct contact met ons opneemt.

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.