Trommelzeef huren

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Vraag direct een offerte aan
Home | Trommelzeef huren
Lansers Trio

Trommelzeef huren

Een trommelzeef huren? De trommelzeef wordt veelal gebruikt voor het uitzeven van grind en puin uit zand. De mobiele roterende zeef kan materiaal scheiden in verschillende fracties. Ideaal voor verschillende projecten dus. Meer weten over een trommelzeef huren bij Lansers Trio? Neem dan contact met ons op of vul direct het offerteformulier in.

Wat biedt Lansers trio?

Lansers Trio heeft een uitgebreide vloot met machines die jong en goed onderhouden zijn. U kunt bij ons met een gerust hart een trommelzeef huren. Diverse machines uit onze vloot kunnen aangepast worden aan uw wensen als u kiest voor het huren van een of meerdere van onze machines voor een langere periode. Wilt u zeker weten dat de machines ten alle tijden goed werken? Ga dan voor een onderhoudscontract bij de trommelzeef huur. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract komt onze monteur periodiek op locatie om problemen in een vroeg stadium op te sporen en te verhelpen waardoor u geen hinder van uw werkzaamheden heeft en vertraging van het project wordt voorkomen. Meer weten over de trommelzeef huren of het onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op.

Machine park

Onze machines

Met ons jong en goed onderhouden moderne materiaal, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers helpen we uw project verder. Wij kunnen alles leveren voor zowel de korte als lange termijn. Bekijk onze diverse machines.

Specificaties trommelzeef

Bij het huren van een trommelzeef kunnen er verschillende trommels worden gebruikt. Om puin en grind uit zand te zeven, wordt vaak de 10 mm trommel gebruikt. Bij het uitzeven van grond wordt doorgaans de 20 mm trommel gebruikt, afhankelijk van hoe droog of vochtig de grond is kan ook de 30 mm trommel worden ingezet. Is het de bedoeling dat er houtsnippers worden uitgezeefd, dan voldoet de 10 mm trommel ook optimaal. Benieuwd of een trommelzeef huren voor uw project verstandig is en wilt u weten welke maat trommel u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen omtrent de trommelzeef en onze andere machines voor grondverzet en -transport te beantwoorden. Want wij bieden ook andere grondverzetmachines. Denk behalve kranen ook aan bandenkranen, bulldozers, grondzeven, schrankladers, shovels, transportbanden, trekkers, veegmachines en wegdekreinigers.

Direct een trommelzeef huren

Direct een trommelzeef huren uit de jonge en goed onderhouden vloot van Lansers Trio? Veel eenvoudig en snel het offerteformulier in en ontvang spoedig een vrijblijvende offerte voor de huur van een trommelzeef en/of andere machines uit onze vloot. Lansers Trio is de specialist op het gebied van machines voor grondverzet en -transport.

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.