Trommelzeef huren

Een trommelzeef huren? De trommelzeef wordt veelal gebruikt voor het uitzeven van grind en puin uit zand. De mobiele roterende zeef kan materiaal scheiden in verschillende fracties. Ideaal voor verschillende projecten dus. Meer weten over de mogelijkheden binnen de verhuur van een trommelzeef bij Lansers Trio? Neem dan contact met ons op of vul direct het offerteformulier in! Lees verder voor meer informatie.

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Er zijn geen machines gevonden

Trommelzeven bij Lansers Trio

Lansers Trio heeft een uitgebreide vloot met machines die jong en goed onderhouden zijn. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit. Diverse machines uit onze vloot kunnen aangepast worden naar uw wensen als u kiest voor het huren van een of meerdere van onze machines voor een langere periode. Wilt u zeker weten dat de machines ten alle tijden goed werken? Ga dan voor een onderhoudscontract bij de trommelzeef huur. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract komt onze monteur periodiek op locatie om problemen in een vroeg stadium op te sporen en te verhelpen waardoor u geen hinder van uw werkzaamheden heeft en vertraging van het project wordt voorkomen. Meer weten over het huren van trommelzeven of het onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op!

Service bus 1

Specificaties trommelzeef

Bij het huren van een trommelzeef kunnen er verschillende trommels worden gebruikt. Om puin en grind uit zand te zeven, wordt vaak de 10 mm trommel gebruikt. Bij het uitzeven van grond wordt doorgaans de 20 mm trommel gebruikt, afhankelijk van hoe droog of vochtig de grond is kan ook de 30 mm trommel worden ingezet. Een goede machine hiervoor is de Keestrack Explorer 1800! Is het de bedoeling dat er houtsnippers worden uitgezeefd, dan voldoet de 10 mm trommel ook optimaal. Benieuwd of een trommelzeef de ideale machine is voor uw project en wilt u weten welke maat trommel u het beste kunt huren? Of past een grondzeef beter bij uw project? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen omtrent de trommelzeef en onze andere machines voor grondverzet en -transport te beantwoorden. Er zijn namelijk verschillende andere grondverzetmachines die u bij ons kunt huren.

Neem contact op voor het huren van een trommelzeef!

Direct een trommelzeef inschakelen uit de jonge en goed onderhouden vloot van Lansers Trio voor uw project? Vul eenvoudig en snel het offerteformulier in en ontvang spoedig een vrijblijvende offerte voor de huur van een trommelzeef en andere machines uit onze vloot. Wij helpen u graag uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Lansers Trio is dan ook dé specialist op het gebied van machines voor grondverzet en -transport!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.