Grondwerk

Home | Grondwerk

Machine park

Grondwerk

Bent u bezig met een project en heeft u daarvoor hulp nodig met grondwerk? Daarvoor bent u bij Lansers Trio op de juiste plek. Lansers Trio kunt u gemakkelijk helpen bij het vinden van de beste machines voor uw project. Daarnaast helpen onze specialisten ook met het uitvoeren van grondverzet als dit nodig is. Met onze 40 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een groot bedrijf en kunnen we u gemakkelijk met elke klus helpen of advies geven. Neem vandaag nog contact met ons op!

Voorbereiding op uw grondwerk

Het is erg belangrijk om een goede start te maken aan uw bouwproject. Zorg er dus voor dat u begint met het uitvoeren van een grondonderzoek om te kijken of de bodemgesteldheid en de grondwaterstanden goed zijn en of er eventuele verontreinigingen zijn. Ook is het slim om te weten wat voor vergunningen en regelgeving er nodig is voor uw project. Zo komen er niet opeens onverwachte dingen om de hoek kijken. Daarnaast is het goed om te weten welke machines er nodig zijn voor de werkzaamheden die u moet ondernemen bij uw project. Bij vragen over de juiste machines kunt u bij ons terecht!

Machine filter

Onze grondwerk diensten

Bij Lansers Trio snappen we heel goed dat elk project weer anders is. Zo heeft het ene project een andere aanpak nodig dan een ander project. Wij bieden u verschillende grondwerk diensten aan om op weg te helpen met uw project. Het is mogelijk om u met de volgende punten te helpen:

  • Uitgraven en verplaatsen: Of het nu gaat om een klein tuinproject of juist een erg grote bouwplaats, wij kunnen u helpen met het geven van de juiste apparatuur zoals machines om de werkzaamheden een stuk makkelijker te maken. Ook zijn we inzetbaar om zelf de werkzaamheden te doen van het uitgraven en verplaatsen van de grond.
  • Grondverbetering: We zorgen ervoor dat u een perfecte ondergrond krijgt door gebruik te maken van de aangewezen machine en helpen we met het optimaliseren van de bodemkwaliteit om zo een stabiele ondergrond te hebben.
  • Aanleg van oprit: Onze ervaren vakmensen zorgen voor een opritten die perfect op uw wensen wordt aangelegd.
  • Fundering Voorbereiding: Een erg belangrijk onderdeel bij ons is het goed voorbereiden van de grond waar er gebouwd gaat worden. Zo zorgen we ervoor dat er een solide basis ligt voor uw bouwproject.

Waarom de keuze voor Lansers Trio?

Voor ons bedrijf is het belangrijk om ervaring in het vakgebied te hebben. Het personeel van ons is daarom ook hoogopgeleid en ervaren op het gebied van grondwerk. Ons team heeft door al deze ervaring erg veel kennis gekregen en zijn daarom geschikt om bij veel verschillende bouwprojecten te helpen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we altijd machines bezitten die van goede kwaliteit zijn. Zo proberen we altijd de beste technologieën te hebben en ervoor te zorgen dat er altijd efficiënt en veilig gewerkt kan worden tijdens het bouwproject. Bij Lansers Trio maakt het niet uit of het werkje op korte termijn, of dat het juist een erg grote bouwonderneming is. We bieden erg flexibele verhuuropties bij het gebruik van onze machines. Het is te begrijpen dat elk project weer andere eisen heeft en dat onze diensten op andere manieren uitgevoerd worden per klus.

Bij Lansers Trio streven we naar de hoogste resultaten en kwaliteit voor onze klanten. Ons hele team zorgt ervoor dat al uw verwachtingen overtroffen worden en dat u met een tevreden gevoel kan terugkijken op de samenwerking.

Grondwerk huren bij Lansers Trio

We zorgen er bij Lansers Trio voor dat grondwerk erg eenvoudig is. Zo bieden we flexibel grondwerkverhuur aan voor elk project. Of het nu gaat om het huren van een graafmachine of dat u iemand nodig heeft die wat meer kennis heeft over het vak. Wij zorgen ervoor dat u altijd wordt geholpen. Zo geven we bij het verhuren van onze diensten een persoonlijk advies, flexibele huuropties en opties om een bemande en onbemande machine te huren. Neem dus vandaag nog contact met ons op!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.