Grondverzet

Home | Grondverzet

Machine park

Grondverzet

Wilt u grondverzet huren? Bij Lansers Trio bieden we veel aan op het gebied van grondverzet en grondwerk. Zo gaat het over de verhuur van bulldozers tot graafmachines. We zijn te gebruiken voor verschillende vormen van grondverzet, zoals het land verbeteren, bouw- en infraprojecten, natuurontwikkeling en land verkavelen. Lansers Trio is uw ideale partner als het gaat om het verhuren van grondverzetmachines. We zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen. Neem snel contact op!

Wat is grondverzet?

Onder grondverzet verstaan we de basis van een hele hoop projecten. Vaak is het nodig om een hoeveelheid grond uit te graven of te verplaatsen, voordat u kunt beginnen aan een project. Dit proces wordt ook wel grondverzet genoemd. Naast het verplaatsen en uitgraven van grond is grondverzet ook het aanbrengen van paden, opritten en funderingsmaterialen. Als u dit allemaal eenmaal hebt gedaan, dan is het mogelijk om de bouwplaats in te richten met uw ideeën.

Machine filter

Grondverzet huren voor elke klus

U kunt voor verschillende projecten een grondverzetmachine bij ons huren. Als u niet zeker weet welke machine u het beste kan gebruiken, dan kunt u de vraag stellen bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de machine ter beschikking krijgt die perfect voor jouw project is. Bent u op zoek naar een machine die greppels en kuilen kan graven, maar ook gelijk een vrachtwagen kan laden? Dan is de keuze voor een graafmachine een goede optie. Of bent u eerder op zoek naar een machine die nodig is om het makkelijker te maken om afval te verplaatsen? Dan is de keuze voor een overslagkraan ideaal voor jou. Het is gegarandeerd dat we in te schakelen zijn voor een heleboel verschillende projecten. Kijk voor alle mogelijkheden van machines in ons assortiment.

Mogelijkheid voor bemande en onbemande machine

Wij zijn bij Lansers Trio in te zetten voor grondverzet met en zonder vakkundige die het voertuig besturen. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf de machine te huren en te besturen of u kan het aan ons overlaten om grondverzet te regelen bij uw bouwproject. Ons vakkundig personeel is 24/7 inzetbaar om u te helpen met een klus. Het personeel is erg ervaren op het gebied van grondverzet en kan elke machine bedienen. Als u vragen heeft over de bemande machineverhuur, dan kan u contact met ons opnemen.

 

Ook is het dus mogelijk om machines bij ons te huren die onbemand zijn. Deze machines zijn goed te gebruiken door heel Nederland en zijn van goede kwaliteit om zelf mee aan de slag te gaan. Het is dan mogelijk om groot en klein materieel binnen 24 uur te regelen. Bij twijfels over de juiste machine voor uw project, kan u ons 24/7 bereiken voor goede adviezen. Let wel op dat u de juiste certificaten hebt voor het gebruiken van machines bij grondverzet.

Wie mag er grondverzet uitvoeren?

Het is goed om te weten dat u alleen gebruik mag maken van verschillende grondverzetmachines als u in bezit bent van de juiste certificaten. Dit is belangrijk om te weten voordat u een machine bij ons huurt. Per voertuig is er weer een specifiek certificaat nodig. Zo moet u een minigraver certificaat halen voor een minigraver, een graafmachine certificaat voor een graafmachine, enzovoort. Elk certificaat dat u haalt is 5 jaar geldig om te gebruiken. Mocht u meer aan het werk zijn met grondverzet, dan is het ook nodig om een VCA-certificaat te hebben. Het vak om met deze machines om te gaan, kan erg risicovol zijn door de erg zware en krachtige voertuigen. De locatie waar u werkt is vaak vol met mensen, dus is het van belang om veilig aan het werk te kunnen zijn.

Grondverzet huren in heel Nederland

Voor al uw projecten is Lansers Trio in te huren voor grondverzet door heel Nederland. Kijk voor het assortiment van onze machines verder op de website. Voor vragen en adviezen zijn we altijd 24/7 beschikbaar via de telefoon of mail. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een machine te huren!

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.