Wegdekreiniger huren

Een wegdekreiniger huren voor het reinigen en of vegen van asfaltwegen? In de vloot van Lansers Trio hebben wel zowel veegwagens als een veeg-/zuigmachine als wegdekreinigers. Met behulp van onze machines kunt u uw terrein vegen en zorgen voor een nette en veilige omgeving van uw bedrijf. Een wegdekreiniger huren zorgt dat u zelf geen grote investering hoeft te doen terwijl u toch uw terrein kunt (laten) reinigen. Neem contact op voor meer informatie of lees hieronder verder.

Vraag direct een offerte aan

24/7 bereikbaar en beschikbaar

VCA** en ISO14001 gecertificeerd

Uitstekend Advies op maat

Wat biedt Lansers Trio?

Bij Lansers Trio kunt u een wegdekreiniger huren die komt uit de eigen vloot. Onze vloot machines is gevormd door jonge en goed onderhouden machines die in het teken staan van werkzaamheden omtrent grondverzet. De machines, waaronder de wegdekreinigers, zijn voor zowel korte als lange termijn te huren, ook met slimme onderhoudscontracten. Hiermee voorkomen we grootschalige problemen waardoor de machines altijd operationeel blijven. Een wegdekreiniger huren, inclusief of exclusief onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op.

Toch bieden wij meer dan alleen de wegdekreinigers. Denk hierbij aan machines als grondzeventransportbanden, trommelzeven en veegmachines!

Specificaties wegdekreiniger

Als u een wegdekreiniger wil huren bij Lansers Trio, dan heeft u de keuze uit drie verschillende veeg- en zuigmachines. Zo hebben wij de Azura MC 210, Ravo 530 en Ravo 530 ST als veegwagens. Heeft u een veeg-/zuigmachine nodig? Dan kunt u bij ons terecht voor de Kok-Bucher Veeg-/zuigmachines. Deze wegdekreiniger huren kan eenvoudig bij Lansers Trio. Bekijk voor meer specificaties de pagina’s van deze machines.

Direct een wegdekreiniger huren

Wilt u direct een wegdekreiniger huren voor de korte of lange termijn? Neem dan contact met ons op. Ook als u nog onduidelijkheden heeft over de machineverhuur of de mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wegdekreiniger huren? Natuurlijk uit de jonge vloot van Lansers Trio.

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.