Machines
Home | Machines | Rupskraan Komatsu HB365LC

Rupskraan Komatsu HB365LC

De Komatsu HB365LC rupsgraafmachine is in te zetten voor diverse projecten. Vanwege de mobiele rupsbanden en vrij bewegende deel aan de bovenkant kunt u er alle kanten mee op. Wilt u meer weten over de huur van een graafmachine op rupsbanden of wilt u over deze specifieke machine meer te weten komen? Neem dan direct contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste machine voor uw projecten.

Specificaties

Operationeel gewicht
36,5 ton
Motor
Komatsu SAA6D114E-5
Motorvermogen
202 kW (271 pk)
Emissienorm
EU Stage IV
Graafdiepte
7,8 meter
Graafhoogte
12 meter
Reikwijdte aan de grond
11,35 meter
Maximaal hefvermogen
9,6 ton
Brandstoftank capaciteit
570 liter
Hydraulische olie capaciteit
320 liter

Waarom kiezen voor de Komatsu HB365LC?

De Komatsu HB365LC is een krachtige rupskraan die wordt gebruikt in de bouw- en mijnbouwsector. Met een operationeel gewicht van 36,5 ton is deze machine in staat om grote hoeveelheden grond en gesteente te verplaatsen en efficiënt te laden en lossen.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van de Komatsu HB365LC is de krachtige en efficiënte motor. De machine wordt aangedreven door een Komatsu SAA6D114E-5 motor die voldoet aan de nieuwste EU Stage IV-emissienormen. Deze motor levert een vermogen van 202 kW (271 pk) en biedt uitstekende prestaties in alle omstandigheden.

 

Een ander belangrijk aspect van de Komatsu HB365LC is de geavanceerde hydraulische technologie. Deze machine is uitgerust met een geavanceerd hydraulisch systeem dat zorgt voor nauwkeurige en soepele bediening, zelfs bij hoge belastingen. Het hydraulische systeem is ontworpen om het brandstofverbruik te optimaliseren en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren.

 

De cabine van de Komatsu HB365LC is ontworpen met het oog op comfort en veiligheid. De ruime en ergonomisch ontworpen cabine biedt de machinist een uitstekend zicht op het werkgebied en is voorzien van een geavanceerd airconditioningsysteem dat de temperatuur en de luchtvochtigheid regelt. Daarnaast is de cabine uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder een achteruitrijcamera, een alarmsysteem voor de dode hoek en een automatisch smeersysteem dat zorgt voor een langere levensduur van de machine.

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees onze cookie verklaring voor meer informatie.